Hvordan konvertere en elektrisk klokke til et batteri

03/07/2013 by admin

Mange eldre eller gulvmodell klokker er drevet av elektriske ledninger. Mange ganger en wire tom klokken gjør det vanskelig å plassere klokken der du ønsker. En måte å komme rundt dette problemet er å fjerne gamle klokken bevegelsen og erstatte det med et batteri operert ett. Batteridrevet urverk kommer i mange stiler, selv for bruk med pendulums. Bli kvitt det restriktive ledningsnett med en batteridrevet klokke.

Instruksjoner

1 Un-plug klokken og flytte den til en tabell eller står det ved siden av tabellen hvis det er en gulvmodell.

2 Fjern beskyttelsesglass ansiktet. Glasset vil holdes på plass av en dekorativ ring rundt på forsiden, eller glasset monteres i frontpanelet og klokken vil bli skrudd på forsiden på baksiden. Fjern skruene med skrutrekkeren fra baksiden av klokken som enten holder ringen på plass eller klokken. Fjerne glasset forfra eller klokken fra baksiden tilgang til hendene på klokken.

3 trekk hendene på stammen av bevegelsen (tannhjul og motor montering) bruke pekefingeren og tommelen. Være mild som hendene er delikat. Hvis det er en mutter på stammen i klokken bevegelsen, fjerne den med tang bruker minst press.

4 Fjern bevegelsen fra klokken. Hvis det er press klipp holder den på plass, trekke dem tilbake for å løslate det. Noen ganger er det limt på plass. Bruk snekkere kniven klippe bort limet å løslate klokken bevegelsen.

5 måle størrelsen på hullet i klokken som akselen bevegelsen passer gjennom og tykkelsen på materialet. Måle lengden av klokken hendene. Kjøpe et batteri klokken bevegelsen å passe størrelsen på hullet. Kjøpe erstatning hender som passer klokken bevegelsen som samsvarer mest mulig med hendene du tok av klokken.

6 Skyv batteridrevet bevegelsen i posisjon gjennom klokke ansikt hullet og trekk følger mutteren over gjengede akselen å holde enheten på plass. Skyv timen hånden i posisjon på akselen med den peker til 12 på klokken. Skyv langviser i posisjon på akselen med den også peker til 12. Fest den andre hånden.

7 bruker den varme limpistolen, Påfør litt lim til kanten av klokken bevegelsen å holde det på plass.

8 knytte ansikt glassplaten til klokken og plasser dekorative ringen rundt. Stramme skruene på plass. Hvis du hadde å fjerne klokken bevegelsen forsamlingen å få ansiktet plate, skru den ferdige delen tilbake på forsiden av klokken og du er ferdig.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com