Hvordan lage Plasticine leire

04/29/2010 by admin

Hvordan lage Plasticine leire

Selv om Plasticine brukes som en samlebetegnelse for gjenbrukbare modellering leire generelt, er det egentlig et varemerke for en bestemt type gjenbrukbare olje leire. Den opprinnelige Plasticine ble utviklet av kunst lærer William Harbutt i 1897; Harbutt ønsket en leire som ikke vil tørke ut hans studenter kan rette sine skulpturer. Den eksakte oppskriften med Plasticine er en forretningshemmelighet men olje leire med omtrent like egenskaper kan gjøres ved å blande pulverisert leire, talkum, kalkstein eller andre mineraler med olje eller petroleum gelé.

Instruksjoner

1 Legg vann i større potten. Plass mindre pott inne i større potten for å gjøre en dobbel kjele. Plass pottene på komfyren. Bring vannet til en byll.

2 bryte bivoks i biter. Sett i den lille potten. Smelt bivoks på en middels varme. Når bivoks har smeltet helt, mål i 3/4 kopp av kalkstein pulver og rør inn bivoks. Rør til blandingen er glatt og uten klumper.

3 legge til 6 ts av mineral olje, 2 ss kokos olje eller linfrø olje og 3 ss av blandingen. Rør i 30 sekunder, blander grundig. Fjern blanding fra varmen.

4 Hell blandingen i muggsopp. Tillat for å stivne. Teste konsistensen av leire ved å bryte av et stykke og ruller det i hendene. Hvis det er for myk eller for hard, returnere leire til vannbad og smelte den igjen. Legge til litt mer kalkstein pulver hvis leiren er for myk; Legg til litt mer olje hvis leiren er for vanskelig.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com