DIY vedovn

06/09/2010 by admin

DIY vedovn

Tre brennere brukes ofte for matlaging, oppvarming formål eller bare visuelle. Selv om tre brennere kan spare penger på oppvarming, koster de ofte hundrevis om ikke tusenvis av dollar. En vedovn kan være laget av enkle materialer, noe som gjør det mulig å nyte tre brennere uten den høye prislappen.

Instruksjoner

1 kjøpe en brukt eller forkastet Elektrisk oppvarming av vann tank. Dette kan bli funnet spredt i deponier, på Craigslist eller hjemme.

2 kle av utsiden metall og isolasjon fra varmtvannsberederen, med en snuse bar, før transportere den elektriske vannvarmeren tilbake til huset. Kontroller overdreven rust eller skade. Hvis den har omfattende skade, må finne en annen varmtvannsberederen.

3 ta varmtvannsberederen til sveising butikk hvis du ikke eier eller ønsker å kjøpe en kutte fakkelen og sveiser sveising maske.

4 plasser varmtvannsberederen på siden. Weld ut en døren nederst i en firkantet form. Dette vil bli brukt til å sette inn tre. Weld metal bena på bunnen.

5 sveise hull nederst på varmtvannsberederen for luftinntak og en nær toppen for avgasser. Feste tørketrommel ventilasjon tuben til bunnen av varmtvannsberederen. Kontroller at den andre enden av denne er plassert utenfor for å trekke uteluften varmeapparatet, ikke luft fra innsiden. Sveise eksosrøret til toppen av ovnen og legge dette til en skorstein pipe for ventilasjon.

6 maling vedovn med sort maling hvis ønskelig. Legge til tre til tre ovnen og lys for bruk.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com