Ingredienser av skum brukt i konstruksjon

11/07/2010 by admin

Ingredienser av skum brukt i konstruksjon

Skum brukt i konstruksjon er også skum betong. Det er et byggemateriale som er porøs i naturen med bobler i betongen. Det er foretrukket fordi det dekomponerer ikke og hindrer tap av varme som isolasjon i boliger. Det er dannet ved å distribuere luftbobler jevnt. Blant ingrediensene som brukes er sement, sand, vann og en skummende agent.

Sement

Sement brukes til å lage slurry i den konkrete skum-prosessen. Volumet av sement brukes påvirker kvaliteten på konkrete skum. Vann sement forholdet er vanligvis mellom 0,5 og 0,6. Avhengig av sement, kan rasjonen økes eller reduseres for å øke workability av gjødsel. Det er imidlertid viktig å bruke tilstrekkelig mengde vann slik at sement trekker vann fra skum.

Sand

Mengden av sand brukes påvirker styrke skum betongen. Variasjonen av volumet av sand spiller en stor rolle i å bestemme om sluttresultatet skal en sterk blanding eller ikke. Enn sand finnes det også bruk av steinbruddet støv, som hovedsakelig brukes som et ekstra mater materiale. Støvet består hovedsakelig av overflødig fine partikler som genereres fra knusing, vask og screening operasjoner ved steinbruddet.

Fly Ash

Fly aske denne prosessen er veldig fint, har en god reaktivitet og lavt CO2-innhold. Dette bidrar til å gjøre kvaliteten på konkrete skum bedre. Kvaliteten og volumet som skal brukes også variere med kilde.

Skum

Under danner av skum betong, er skum hovedsakelig brukt som base materiale. For prosessen å oppnå de ønskede resultatene, bør skum ha en kapasitet på gjenværende stabil og ikke skjule for pumping perioden. Skum er laget fra skummende agenter og man danner det med en skum generator. Det er satt i generator og deretter fortynnet bruker en pre skummende løsning. Det er utvannet og utvidet med luft inn skum.

Vann

Vann brukes som blander agent under innspillingen av skum betong. Det blander sement og andre mengdefunksjoner i en bestemt rasjon. Andelen vann og de andre mengdefunksjoner praktiseres for å sikre reaksjonen er tilstrekkelig. Dette skyldes høye mengder sement trekker vann fra skummet, fører til degenerasjon av skum. Men hvis overflødig vann brukes, resulterer dette i segregering som skaper en rekke forskjellige tettheter.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com