1940-tallet wedding temaer

11/10/2010 by admin

1940-tallet wedding temaer

Skiller seg ut fra andre bryllup ved å gjøre deg en 1940-tallet-tema. Som med alle tiår, var 1940 en travel en involverer oppturer og nedturer, til andre VERDENSKRIG offisielt endte i 1945. Det er derfor mange ruter du kan ta når du planlegger en 1940-tallet tema: Tegning inspirasjon fra en kulturell referanse eller fokuserer på hendelsene og teknologiske fremskritt av epoken. Ikke vær redd for avvikende fra historisk nøyaktighet når du planlegger bryllup, viktigste er at den reflekterer par.

Film Noir

Gjør din bryllup innbegrepet av Hollywood glamour med Film Noir tema. Kvinner bør være kledd som femme fatales, menn som gangstere. Virkeligheten er ikke i svart-hvitt, prøve og holde dekorasjoner, invitasjoner og bryllupet bilder til den paletten med den odde sprut av levende røde. Leie et storband å gjøre din første dansen synes rett ut av en film. Ikke vær redd for å omfavne den kitsch siden av dette temaet ved å plassere gamle filmruller på tabellene eller utformingen av invitasjoner etter en gammel film plakat. Se filmer som "The Postman alltid ringer to ganger" eller "Malteserfalken" for inspirasjon.

Musikalsk komedie

Hvis musikalene i 1940 din første kjærlighet, være Fred Astaire eller Cyd Charisse av bryllupet ditt. Våg å være ekstravagant ved bruk glitrende kostymer og lage din brudepiker og ushers synge og danse du ned midtgangen. Det er mange filmer du kan trekke inspirasjon fra, for eksempel "Ziegfield tåpeligheter" eller "Møte meg i St Louis."

WW2 bryllup

Å ha en militær bryllup kan virke som et merkelig valg, men det er også en glamorøs. Pepper fullt krigstid memorabilia har kantiner, spre hund koder på bordene og selv fôring Spam til gjestene. Det er en solrik side WW2 også, så ikke føler begrenset bare til uniformer; Zoot dresser og Hawaii-skjorter er akseptable. I musikk, bør du vurdere swing, og oppfordrer dans ved å tilby Danseskoler ved resepsjonen.

Nostalgi

Barndommen klassisk tegn som Pinocchio, Dumbo og Bambi ble opprettet i 1940, som var filmen "Fantasia", og kan opprette et egnet bryllupstema. Den pastorale symfoni i "Fantasia," spesielt kan tilpasses til å opprette en kitsch Grecian bryllup. Kjole brudepiker som cupids og pepper din dekorasjoner med referanser til gresk mytologi.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com