Hvordan du justerer VCR sporing manuelt

03/08/2010 by admin

Hvordan du justerer VCR sporing manuelt

En ulempe med videospillere og VHS-kassetter er at bildekvaliteten på innspilt innhold kan minske og svekkes over tid, på grunn av lengre behandling og flere innspillinger. Avspilling kan også lide når en tape registrert i en video spilles i en annen. Mange videospillere er utformet med en automatisk sporing funksjon å minimere forvrengningen som oppstår og presentere et best mulig bilde, men mange videospillere også tillater deg å foreta denne justeringen manuelt.

Instruksjoner

1 sett en VHS-kassett til Videospilleren og trykk "Spille". Tillate litt tid (10 sekunder til 30 sekunder) Videospilleren automatisk justere sporing for båndet spilles. Hvis bildet fortsatt er snødekte, nervøs, mangler farge eller lyd eller har linjer vannrett over skjermen, kan manuell oppfølging justering fikse problemet.

2 Konsulter brukerhåndboken videospillere å lære hvilke knapper (på fjernkontrollen, foran på enheten, eller begge) brukes til manuell oppfølging justering.

3 trykk og hold en av utpekte knappene til å justere sporing. Linjene på skjermen kan forsvinne og bildet kan bedre etter en mindre justering, eller det kan bli verre før viser bedring som VCR sykluser gjennom det oppsporer forarbeide.

4 Fortsett å hold knappen før bildet forsvinner eller slippe den til den andre dedikert sporing for å snu retningen for justeringen.

5 gjenta prosessen om nødvendig etter stanse, spole tilbake eller spoling avspilling av båndet.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com