Hvordan du knytter Hekle kanter

12/25/2016 by admin

Når du ønsker en gammeldags kanter i et teppe, putevar eller enda en artikkel av klær, finne en leftover Hekle skrap eller få ut en heklenål og piske opp en rask heklede kanter. Opprette en intrikat Hekle Avslutningslist lacy Hekle Stikning tar ikke mye tid og krefter, og det ferdige resultatet kan være vakkert iøynefallende. Når du er ferdig med å gjøre kanting, blir den siste oppgaven å knytte Hekle kanter til stoffet.

Instruksjoner

1 lay kanting over stoff kanten. Plasserer kanting i én av to måter: enten overlapper kanting over den øverste kanten av stoff ca 3/8 tommer eller overlapper kanting under kanten av stoffet ca 3/8 tommer. Bruke det første alternativet for å feste en kanter stoff med en unhemmed kant. Bruk det andre alternativet for å feste en kanter stoff med hemmed kant.

2 ganger under endene av kanting 1/2 tommers i begge ender.

3 pin kanting på plass på stoffet.

4 tråden nålen med en 18-tommers lang lengde på tråden. Trekk tråden å gjøre en dobbel lengde og tre endene på tråden.

5 sett inn nålen opp fra undersiden av stoffet på kanten og trekk den gjennom stoffet og kanting til knuten hviler mot undersiden av stoffet.

6 stitch kanting til stoffet av Sy 1/4-tommers lang kjører masker om 1/4-tommers fra stoff kanten. Fortsett søm til du når slutten av Hekle kanter.

7 sett inn nålen tilbake gjennom heklede kanter og stoff til undersiden av stoffet. Knyt en knute i tråden så knuten sitter rett mot stoffet.

8 klipp av overflødig tråden med saks.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com