Hvordan å smi stål for å gjøre en kniv

04/27/2013 by admin

Smi stål innebærer varme det til et punkt der det blir formbare for forming. Dette er spesielt viktig når smiing kniver, den resulterende stålet må være veldig vanskelig, men må være mildnet for å danne det til ønsket fasong. Av vekslende anvendelsen av varme og kalde, kan du endre malleability av stål, slik at du kan forme den mens myke, og forherde den når ferdig, noe som resulterer i en håndlaget kniv som vil holde en kant i årene som kommer.

Instruksjoner

1 kontroller liten bål. Når den brenner Vel, kaste den gamle filen direkte i glohaugen og la det bli oransje til rød varme. La brannen brenne ut helt uten slukke brannen. Oppvarming av stål, etterfulgt av langsom avkjøling, hjelper myke hard stål filer, som vil hjelpe deg når det gjelder å forme stål.

2 slå på sliping stein og forme avkjølt, mykt metall filen til figuren du ønsker kniven skal. Metallet er myk, er det best å fjerne og forme så mye av filen som mulig, inkludert sliping ned en grove kanten på bladet. Hvis du vil knytte senere en tre-håndtak, bør du også bore hull gjennom tang på bladet knytte sikre pinnene.

3 antennes din smi, enten det koks, kull eller gass, og plassere filen nå-formet i det og la det varme til en rød gul fargetone. Når denne fargen har utviklet, Fjern bladet fra smi med en tang.

4 kaste rød til gul varme kniven i en bøtte med brukt motorolje, tips først for å avkjøle den raskt. Fast-kjøling varmt metall bidrar til å stivne i stål. Gjenta dette trinnet kan stivne i stål lenger, men vil også gjøre det mer skjør; eksperimentere med denne prosessen vil tillate deg å finne ønsket hardheten.

5 klemme kniv til en fast overflate og finpusse kanten av bladet med en fin-korn fil, lett innlevering bladet i en sirkelbevegelse å utvikle ønsket antall kanten ønsket.

6 legge et håndtak til bladet som du liker, eller bryte med et tynt rep å gi grep når du håndterer kniven.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com