2007 Honda Accord problemer

08/21/2012 by admin

2007 Honda Accord problemer

Selv om mange auto anmeldere vurdere Honda Accord pålitelig bil, er det ikke uten problemer. 2007 modellår er intet unntak, med noen eiere rapporterer problemer med komponenter som bremser og maling.

Bremser

En av de mere felles klagene for 2007-Avtalen innebærer bremsene. Mer spesifikt, bære eiere rapport som rotorene warp og bremser for fort. Også slites bak bremser raskere enn foran de gjør.

Kroppen

Noe eiere også rapportere problemer med 2007 avtalens kroppen, inkludert rust og maling som chips, er flekkete eller samsvarer ikke. Rapporterte også var vann lekkasjer i oppstart og en dårlig kroppen panel passer.

Interiør

Interiør problemer er også et problem for noen 2007 Accord eiere. Dette inkluderer seter som ikke er komfortabel nok, feilmeldinger vises på CD-spilleren og teppe skille fra bilens gulv.

Overføring

Men omfatter et annet område av rapporterte problemer for 2007 Honda Accord overføring. Noe eiere har indikert at sendingene mislykkes eller slip, at bilens skiftende er grovt eller at bilen lekkasjer girolje.

Oppløsning

For å løse problemer med en 2007 Honda Accord, bør eiere først kontakte sitt lokale forhandler, hvis bilen er fortsatt under garanti.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com