Hvordan å konstruere en tre Gate

08/16/2012 by admin

Hvordan å konstruere en tre Gate

En tre gate er et verdifullt tillegg til et lukket område som krever tilgang. Gates har vært brukt i hager og landskap i århundrer, og kan være morsomt og praktisk. Velg en gate-stil som kombinerer med eksisterende fekting og landskap. Tre porter kan være beiset eller malt smak. Alle med en stødig hånd og erfaring med en makt så kan konstruere en klassisk tre gate for en eksisterende gjerdet. Tillate en ettermiddag for dette prosjektet og be en venn å hjelpe med installasjonen.

Instruksjoner

1 bruk en nivå for å sikre både portstolper på eksisterende gjerdet nivå. Måle åpningen for gate med et målebånd. Tillate nødvendig klaring kreves for maskinvare henhold til produsentens anvisninger. Trekke dette nummeret fra målingen for bredden på porten.

2 kutt to stykker av 2-ganger-4 trelast til bredden på avstand måling. Disse vil danne øvre og nedre gate klammeparentesene.

3 bruk en makt så og skrap 2 x 4-tommers trelast gjøre to midlertidige loddrett avstand styrene for gate rammen. Bruk disse styrene justere oppkvikkende styrene med topp og bunn stringere av eksisterende gjerdet linjen.

4 Legg alle gjerdet ramme stykker på en flat overflate. Bruk en snekker plassen for å sikre ramme vinklene er 90 grader.

5 Plasser en 2-ganger-4 diagonalt over øvre og nedre klammeparentes styrene. Ramme hjørner og diagonal styret vil danne en "Z"-figur. Bruk en så merke og kutt den diagonale spenne.

6 Fjern midlertidige loddrett styrene og bore hull gjennom diagonale spenne i vannrett styrene. Sett inn 4-tommers dekk skruer gjennom hullene i vannrett klammeparentesene på en skrå.

7 plasser pickets for gjerdet, begynner i den ene enden av horisontale bukseseler. Bruk spacer planker for å holde pickets konsekvent selv. Hvis siste styret overhangs rammen, måle mengden av overheng. Deler dette målet i to og skjær beløpet av siden slutten forum. Fest pickets rammen bruker dekk skruene.

8 maling eller flekker på tre gate med et høykvalitets produkt. Tillate maling eller flekker tørke ordentlig før du installerer.

9 koble gate maskinvaren henhold til produsentens anvisninger.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com