Hvordan lage en Origami tann

10/05/2016 by admin

Hvordan lage en Origami tann

En 2008 Oral-B reklame inneholdt en origami tann generert stor interesse i origami folding samfunn. Instruksjoner for å sammenleggbar tann kan bli funnet på Internett, men de ikke er publisert ofte i origami publikasjoner. Denne utelatelsen kan skyldes kompleksiteten i folden og mangelen på tradisjonelle folding metoder involvert i opprettelsen.

Instruksjoner

1 Legg et firkantet papirark foran deg. Brett venstre og høyre på papiret over slik at de berører i midten. Press godt og brette. Fold toppen og bunnen av arket slik at de berører i midten. Press godt og brette.

2 brett alle fire hjørnene slik at spissen av hvert hjørne trykk i midten og alle kantene av hjørnene på linje med hverandre. Press godt og brette.

3 starter på toppen, til venstre hjørnet, identifisere sentrum av øvre kant og venstre kant sentrum. Trykk de to sentrene mot hverandre og nedover. Dette vil opprette en kul; flat brak for å opprette en mindre firkantet form. Gjenta denne prosessen med hver av hjørnene til du har en større firkant består av fire mindre ruter.

4 kaste de høyre og venstre innvendige sidene av hver av de mindre plassene innover slik at kantene justeres. Press godt og opprettholde folder. Du har en firkantet form med en vindmølle figur i interiøret med fire årer.

5 Brett hjørnene på større firkantet bakover der den kobles med padle tips av vindmølle figuren. Press godt og opprettholde folder.

6 forstå interiør poenget med hver vindmølle padle og løfte opp mot det brettet hjørnet. Slå sammen figurene slik at kantene justere og danne fire store, rombeformede vindmølle padleårer utover kantene på det viktigste torget. Disse padleårer blir tann røttene. Snu figuren.

7 trykk i midten av figuren nedover og brett den høyre og venstre siden innover til folder touch. Brett den nederste og øverste siden innover til folder berører.

8 sett inn fingeren forsiktig i områdene mellom rot og trykk oppover til pop ut toppen av tannen. Brett innsiden kantene av røttene på både høyre og venstre side for å gi ekstra støtte for tann røttene.

9 Finn trekanten formet foldet linjer på hver tann rot og presse utover til tekstur roten. Brett venstre og høyre kanten av hver rot litt innover direkte under tekstur punktet. Press godt og opprettholde folder.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com