Hvordan å sette sammen en Ozark Trail telt

11/08/2010 by admin

Hvordan å sette sammen en Ozark Trail telt

Ozark Trail telt er billig dome stil telt som har solid konstruksjon og materialer av høy kvalitet. Glassfiber stolper med rustfritt stål eller aluminium grommets, forsterkede hjørner, vanntett gulv og flyttbare rainfly alle leveres på Ozark Trail kuppel telt. Ozark Trail telt linjen utformet for å passe to, fire eller seks personer, og har en modell etter mange behov. Montering Ozark Trail kuppel telt er relativt enkel og kan ta så lite som 5-10 minutter.

Instruksjoner

1 pakke teltet og legge hver bunt av brikker i et eget område. Kontroller at du har alle polakker og innsats, samt rainfly. Rull ut telt på området der det vil være pitched. Plassere døren skjoldet interiøret fra tøffe værforhold, vind og direkte sol.

2 pounding innsatsen til klut løkkene på hvert hjørne og midt på hver side av teltet. Samle glassfiber polakkene ved å klikke hver del i den metall sluttmerker. Det vil være to poler av lignende lengde, en svært lang stang og en kortere stang.

3 Skyv en tilsvarende lengde polakkene i linje av looper som skåret diagonalt over toppen av teltet. Gjør samme med andre pole over looper som kuttet diagonalt over teltet. Skyv lang stangen løkkene kommer rundt døren og fest endene til grommets på bunnen av teltet.

4 plukke opp på rainfly og skyv kort glassfiber polet gjennom døren ermet. Polen vil bøye og gi døren sin sirkelfigur. Kaste rainfly over teltet og knytte hver av de fire hjørnene til tilsvarende hjørnet av teltet.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com