Hvordan lage invitasjoner med Adobe Illustrator

06/30/2010 by admin

Hvordan lage invitasjoner med Adobe Illustrator

Adobe Illustrator er et grafikkredigeringsprogram som lar deg lage komplekse former og unike tekst på en enkel måte. Programmet har blitt redesignet 15 ganger siden introduksjonen i 1987, og likevel grensesnittet og grunnleggende Operasjonsmodus er den samme: bruk stier og verktøy til å opprette din ønsket bilde. Disse evnene vil gi oss en unik invitasjon for enhver anledning, inkludert bryllup, fest eller en familiegjenforening, i under en time.

Instruksjoner

1 Velg en CMYK-dokument skal begynne når Adobe Illustrator starter. CMYK er en forkortelse for cyan, magenta, gul, og svart eller nøkkel, som er grunnleggende farger som kan kombineres til rik variasjon, og er den enkleste å bruke når du gjør et bilde for å skrive eller legge på Internett. Siden mange invitasjoner leveres via Internett, er CMYK det enkleste alternativet.

2 Velg en kunst størrelse i det nye vinduet som vises som tilsvarer størrelsen på invitasjonen du ønsker. Vanlige størrelser for invitasjon stiler inkluderer: Walton 4.625 "x 5.875" for Walton, 5.125 "x 7.25" for Monona og 5.125 "x 7" for Lee Baronial. Angi størrelsen du vil bruke tommer beregningen og trykk OK.

3 Merk verktøylinjen til venstre for din kunst styret, som er størrelsen på invitasjonen, og baren paneler. Klikk tekst-verktøyet, som ligner på bokstaven T, og Plasser markøren hvor som helst på verktøyet. Tegne en stor tekstboks med markøren, og slipp deretter markøren. Merk blinkende type linjen som vises øverst til venstre i tekstboksen.

4 Skriv inn teksten du ønsker å presentere i invitasjonen. Bekymre deg ikke om formatering ennå, skriver du bare hele teksten du ønsker en invitasjon til har, inkludert hva arrangementet handler om, dato, alle RSVP-instruksjoner og navnet ditt.

5 Legg merke menylinjen over vinduet kunst styret og formateringsverktøyene som er tilgjengelige der. Merk teksten, og gi det en skriftstil ved å klikke pilknappen ved siden standardskriften, og velge fra de mange skriftene som er oppført. Populære skrifter for formelle invitasjoner inkluderer Calligraphic, Operina og fellesskap på grunn av sin unike stiler. Utforsk de forskjellige Skriftene for en som passer din anledning. Fortsett denne prosessen for skriftstørrelsen også.

6 Merk avsnittsinnstillingene til høyre for skriftinnstillingene på menylinjen og velg innstillingene som passer for din anledningen og teksten du har skrevet. Mange bryllupsinvitasjoner justere avsnittet sentralt å se poetiske.

7 Merk bestemte titler i teksten og endre deres skriftstørrelse for å understreke dem. Gjør dette for kunngjøringer som, "John og Jane er komme gift!" og lignende. Denne handlingen gjør viktig informasjon skiller seg ut.

8 Klikk ikonet på verktøylinjen. Plasser markøren, holder shift-knappen og trekke en horisontal linje over og under teksten. Skift-knappen tvinger borden helt horisontale. Klikk slag på baren panelet til høyre i vinduet. Knappen slag synes å være tre vannrette linjer.

9 Legg merke til at menylinjen ovenfor kunst styret endres til slag alternativer når du klikker i slag-panelet. Klikk pilen ved siden av slag bildet på menylinjen, og deretter børste biblioteker. Bla ned til "Dekorativ" og velg "Dekorative bannere og sel" Merk hvordan standardalternativene for loddrett linje figuren endret til mange forskjellige stiler av bannere og seler. Velg en du liker for den vertikale linjen og merk hvordan tidsplanen endret til som banner eller forsegle. Nå dra segl og plasser den i en dekorativ måte på teksten, kanskje under kunngjøringen meldingen.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com