Bruke en NVIDIA Quadro 3450/4000 SDI

06/10/2014 by admin

Bruke en NVIDIA Quadro 3450/4000 SDI

NVIDIA Quadro 3450/4000 SDI kortene kan du vise video eller grafikk fra datamaskinen til en ekstern kilde, for eksempel en sekundær skjerm eller selv en live video feed. Installere og bruke Quadro SDI kortet er vesentlig annerledes enn med en standard grafikkort, som Quadro består av både skjermkortet og SDI utgang kort, sammen med flere kabler. Når kortene er installert, må du også endre innstillingene for å se videoen på flere skjermer.

Instruksjoner

1 klikk "Start" og deretter "nedlegge." Vent til operativsystemet å slå av og koble fra alle kablene koblet til datamaskinkabinettet. Sette saken på en solid overflate med tilgangspanelet vender mot deg.

2 Fjern skruene på venstre side av det plass, plassert i de øvre og nedre kanter og skyv panelet fra datamaskinen tilfelle.

3 Finn PCI-Express x 16-kortspor nederst i venstre hjørne av hovedkortet inne datamaskinkabinettet. Fjerne Phillips skruen holder metall beholder klipp på plass på venstre side av kortsporet.

4 Fjern metall klippet fra kortsporet. Angi Quadro kortet over PCI-Express x 16-spor og trykk til kortet låser til sporet. Sikre venstre kant av kortet er stilt opp med den bakre kanten av datamaskinens saken. Sett på plass skruen du fjernet.

5 koble en tilgjengelig ekstra kabel fra strømforsyningen og koble den til strømkabelen fra siden av Quadro kortet.

6 tar SDI ut kortet med Quadra kortet og sette det over en åpen PCI-utvidelsesspor på hovedkortet. Du må også fjerne en skrue og dra av et metall beholder klipp på venstre side av PCI-spor.

7 trykk SDI ut kortet ned til det låses på plass. Sett på plass skruen du fjernet. Koble en ekstra kabel fra strømforsyningen til strømkabelen på siden av SDI ut kortet.

8 koble 14 pin bånd kabel som fulgte med kortet til 14 pin-kontakten øverst i Quadro kortet. Feste den motsatte enden av kabelen til 14 pin kontakten på SDI ut kortet.

9 erstatte datamaskinens på plass og koble to Phillips skruer. Koble datamaskinens kabler. Ta flatt DVI til DVI-kabelen som fulgte med kortet og koble den ene enden til DVI-kontakten på den synlige kanten av Quadro kortet på baksiden av datamaskinen. Koble den andre enden til DVI-kontakten på SDI ut kortet.

10 koble resten av kablene du fjernet tidligere. Koble kabelen fra datamaskinen din skjermen til VGA- eller DVI-porten på Quadro kortet i stedet for standard skjermen porten på baksiden av datamaskinen.

11 slå på datamaskinen og sett inn installasjonsplaten. Klikk "Neste" og "Godta". Klikk "Fullfør" for å installere driverne. Koble hvilken kabeltype du vil bruke din ekstern sekundær skjerm, for eksempel DVI eller BNC, til den tilsvarende porten på Quadro kortet. Fest den motsatte enden til din eksterne monitor.

12 åpne NVIDIA Quadro-programvaren og klikk "Vis skjerminnstillinger." Klikk rullegardinmenyen "Display Mode" og velg "Dual View" vise datamaskinens skrivebord på begge skjermer. Klikk på "Apply".


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com