Hvordan å flørte med en fyr lett

08/30/2014 by admin

Hvordan å flørte med en fyr lett

Snakker til folk du kan finner attraktive være frustrerende. Hvis du er interessert i en fyr, kan du finne deg selv å slå inn en oppskjørtet, klønete, stammende idiot i hans nærvær, selv om du vanligvis en kul, avslappet og rolig kvinne. Flørting skal være gøy, enkelt og vind. Hvis du vil lære hvordan å flørte med gutta se enkel, alt du trenger er en liten bit av tillit og forberedelser.

Instruksjoner

1 bruk en dash av parfyme. Lukten er nært knyttet til fysisk tiltrekning. Spille opp din naturlig duft med en parfyme som er lett, ikke overveldende. Tror fruktig og floral dufter, i stedet for tunge musks. Unngå gjennomvåt selv i parfyme. Du vil lokke en fyr, ikke føre ham til å løpe vekk.

2 tilby ham komplimenter. Når du snakker til en fyr, vise ham at du er åpen til ideen om ham ved å gi ham litt ros. Kontroller at du tror det du sier, skjønt, fordi du ikke ønsker å komme over som falske. Flatere ham ved å fortelle ham at du elsker tone og definisjon av armene eller hans melodiøse partiene sørlige aksent, for eksempel.

3 avgi en aura av mystikk. Hvis en fyr interessert i deg, vil en liten bit av intriger drive ham vill med nysgjerrighet. Avsløre litt, men ikke for mye, når vi snakker om deg selv. Spill sjenert. Når han ber deg om din personlige liv, smile lurende og spør ham hvorfor han ønsker å vite.

4 erte ham å vise av moro og livlig side. Bare sørg for ikke å skade sine følelser. Le av ham for hans fullstendig mangel på kunnskap om kvinnelig mote. Kalle ham en nerd for å tilbringe sin helger i biblioteket. Teasing er en enkel måte for to personer å etablere en dynamisk avslappet, komfortabel og avslappet.

5 komme nær ham. Når du snakker til en fyr du liker, gjør et poeng å komme bare litt nærmere til ham. Helle i når du snakker til ham, som du skal fortelle ham en hemmelighet. "Tilfeldigvis" pensel mot armen når du snakker til ham. Hvis du ikke får en god reaksjon, respekterer hans grenser og ikke gjøre det igjen.

6 bruke øynene. For å få en fyrs oppmerksomhet, la ham for raskt skottet på ham. Når du oppdager at han ser deg, raskt se bort etter blinker ham en rask glise. Når du snakker til en fyr, holde fast øyekontakt med ham og gi ham din fulle oppmerksomhet. Se aldri lei eller distrahert når du er flørting. Holde fokus på ham og ikke på mobiltelefonen eller andre personer i rommet.

7 spør ham om seg selv. Folk elsker å snakke om seg, og menn er sikkert ikke noe unntak. Vis en fyr du er interessert i ham ved å spørre ham detaljerte spørsmål om hans liv. Finn ut hva hans hobbyer, hva hans favoritt TV-programmer er og hva han gjør for en levende. La ham vet at du er interessert i hvem han er.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com