Beste hovedkort for en HTPC

12/25/2016 by admin

Du kan velge et hovedkort en hjemmekino datamaskinen på flere måter. Noen generelle retningslinjer vil hjelpe med å velge et egendefinert hovedkort. Men er det også nyttig å ha noen bestemte komponenter i tankene mens shopping. I tillegg finnes det noen fordeler med å bruke Linux som operativsystemet for hjemmekinoanlegget, som krever valg av et hovedkort som kan være mer kompatible med Linux.

Generelle retningslinjer

Beste hovedkort for en HTPC

Mest avgjørende komponenter for noe hjemmekinoanlegget er alternativene video og lyd. De fleste hovedkort gir mer enn tilstrekkelig on-board alternativer for disse komponentene, noe som gjør dem topp prioritet når maskinvaren. Ny hjemmekino hovedkortet bør ideelt sett ha en HDMI-kontakt, som vil sende HD-video og kvalitetslyd til din TV eller projektør. I tillegg er det nyttig å inkludere en optisk utgang for å koble datamaskinen til en stereo-mottaker eller high-end surround-lydsystem. Noen andre ting å vurdere når du velger nye hovedkortet er utformingen av saken du vil bruke, fremtidige oppgraderinger og nettverk alternativer som Wake-on-LAN.

Bestemt hovedkort

Beste hovedkort for en HTPC

Ett alternativ som mange hjem-teater-PC-brukere som har den minste computeren mulig. For dette formålet er Zotac GF9300-D-E et flott mini-ITX-alternativ. Dette hovedkortet har en Geforce 9300 GPU med HDMI, integrert Wi-Fi, seks USB-porter og en eSATA-tilkobling. Dette hovedkortet pakker alle funksjoner nødvendig en hjemmekino datamaskin i små 7-tommers-av-7-tommers pakke. Den kompakte størrelsen gjør hovedkortet være plassert i en liten sak, som mer enkelt blander i stua décor enn en standard ATX-sak.

Linux Home Theater

Velge å bruke Linux som operativsystemet for hjemmekinoanlegget gir mange fordeler, for eksempel fremtidige programvareoppdateringer enkel, RAID integrering av virtuelle spillkonsoller og muligheten til å sette opp programvare for store mengder lagringsplass. Men kan Linux være litt finicky når det gjelder skjermkort. Derfor er det best å feste med NVIDIA Geforce 8000 og 9000 modell-serien brikkesett som har den beste støtten for Linux. Dette skyldes at NVIDIA gir bedre drivere som støtter maskinvareassistert videoavspilling for Linux systemer.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com