Tips for å lage en modell av USS Constitution

09/27/2010 by admin

Tips for å lage en modell av USS Constitution

På 27 mars 1794 signerte George Washington en handling av Kongressen for å autorisere byggingen av seks krigsskip å takle piratkopiering på Barbary Coast. En av disse var 44-gun fregatten USS Constitution. Å gjøre en modell av denne krigsskip fra bunnen er en komplisert oppgave som krever hundrevis av timer å fullføre vell av detaljer. Bruke tre som det viktigste materialet og inkluderer en metall-belagt skroget for autentisitet, eller alternativt bruke en av de mange kits tilgjengelig.

Arbeide skala

Arbeid til en konsekvent skala for et mer representativt modell. Dette betyr å lage versjoner av alt på den opprinnelige skipet redusert i nøyaktig samme forhold. Karl Heinz Marquardt, forfatter av "de 44-Gun fregatten USS Grunnloven: gamle Ironsides," fungerer som en 1/150 skala. Arbeider til denne skalaen, oppretter du en modell som er ca 1 fot 4 1/8 inches lang og ca 1 fot 5 3/4 inches høy øverst på hoved mast. Du kan også opprette dine egne skala ved arbeid med dimensjoner av skipet.

Studere rehabilitering og restaurering detaljer

Ifølge USS Constitution rehabilitering og restaurering teknisk forfatter Patrick Otton, fregattens formål og funksjonen endret de siste 200 årene, som gjorde sin konfigurasjon. Husk dette når du arbeider med modellen. Følgende fem komponenter, har ifølge Otton, blitt identifisert som en del av de opprinnelige konstruksjonen. På pistolen dekk og lavere dekk, ble de tykke september restaurert med plankekledning av laminert hvit eik. Standard knærne ble gjenopprettet på baug og hekk, også med laminert hvit eik. På den nedre dekket, er restaurert midship knærne boltet med åtte store bolter som de må bære vekten av pistol dekket over. Stanchions arbeide i partnerskap med midship knærne vekten av overhead kanonen. Diagonale rytterne ble restaurert og er rundt 34 fot lang. Diagonale rytteren er i hovedsak den samlende medlemmet stiffening til skroget og begrensende mot hogging.

Ta en tur til USS Constitution

Du kan ta en gratis omvisning i skipet, som er på den (Mass.) Quincy. Turen vil bli fortalt av aktiv-duty USA sjømenn, hvem vil forklare historien om skipet og hvorfor det er der fortsatt. Du vil bli tatt til fire stasjoner på spar dekk (toppdekket), pistol dekk og køye dekk. En nærmere kikk på skipet vil gi deg en sjanse til å merke et vell av detaljer du kan inkludere i modellen.

Besøke Museum

Besøke USS Constitution Museum, som også ligger i Charlestown (Mass.) Navy Yard. Det finnes programmer og turer for grupper i alle aldre. Modell Skipsbyggeren Guild opererer en workshop i museum, der frivillige modelers demonstrere teknikker. Snakk med en modellbygger om sitt arbeid å lære hemmelighetene til en vellykket modell. Guild holder også biblioteket på museet, inkludert skipets planer.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com