God elektrisk griller innendørs

03/23/2010 by admin

God elektrisk griller innendørs

Smaken av mat som tilberedes på en grill er vanskelig å slå, og mange mennesker liker seared smaken av kjøtt og grønnsaker kokt på en grill. Dessverre for mange leilighet-bolig og condominium er innbyggere, gass-opererte eller kull-avfyrt griller bare ikke et alternativ. Vær kan også være en faktor, sesongen begrense bruk av utegrill. Heldigvis er det mange merker av innendørs elektrisk griller å velge mellom, med priser fra rundt £32 til flere hundre dollar for en topp-of-the-line modell. De fleste merker har design som gir varme på toppen og bunnen samtidig redusere koketiden. Mange har også flyttbare matlaging overflater som gir enkel rengjøring, og utskiftbare overflater som stekeplater og vaffel strykejern øke matlaging allsidighet.

George Foreman Grill

Gjengangeren hjelp, George Foreman griller har kommet langt siden George ble hawking dem på TV. Noen modeller har nå digitale temperatur og kontrollene og utskiftbare flyttbare matlaging overflater har en flat-top griddle alternativ. En av de beste verdiene i elektrisk grill markedet, er mest tilgjengelig for mindre enn £65. Dette merket er holdbar, lett å rengjøre og pålitelig. Enkelheten av kontrollene er et pluss for noe uerfarne kokk, men mer erfarne kokker vil kanskje mer kontrollfunksjoner enn Foreman Grill tilbyr.

CUISINART GR-4 elektriske Griddler

Berømt for å bygge alle slags kvalitet kjøkken produkter i flere tiår, cuisinart tilbyr topp-line elektrisk grill, ifølge ConsumerSearch.com. Kontrollene er enkle og robuste konstruksjonen lever opp til cuisinart rykte for kvalitetsutstyr. Litt dyrere enn mange countertop griller, GR-4 tilbyr flere utskiftbare matlaging overflater som er lett å fjerne. Priset til £65, vil denne grillen appellere til erfarne eller profesjonelle kokker kjent med studiokvalitet cuisinart-merket kjøkken utstyr.

Swissmar Stelvio Raclette elektrisk Grill

God elektrisk griller innendørs

Kanadiske produsenten Swissmar Inc. er blitt selger kvalitetsprodukter matlaging i USA siden 1987, tilbyr det meste fondue-relaterte kokekar. Begrepet "Raclette" refererer til en type ost svært populære i Sveits, brukes i en tradisjonell potet rett. Raclette griller funksjonen et område under grilloverflate for smelting ost for bruk i denne signaturen parabolen. Swissmar Raclette grillen har en reversibel grill/flat-top matlaging overflaten og en stein matlaging overflaten er tilgjengelig som ekstrautstyr. Denne grillen priset rundt £97 direkte fra Swissmar import Inc., og gir allsidighet med oppvarming rettene under grillen for pålegg og sauser. Varme genereres bare på én overflaten av denne grillen, betyr du må fremdeles vende hva du koke.

Hamilton Beach 25331 Super svi elektrisk Grill

Priset til rundt £48 eller lavere, dette er en billig samtidige topp og bunn varmen elektriske innendørs grill, ifølge ElectricGrillsDirect.com. Den Super svi Grill har digital temperaturkontroll og gir bare en ridged Grilloverflaten; ingen flat-top overflaten er tilgjengelig for denne modellen. Matlaging overflaten er ikke flyttbar, som gjør rengjøring dette bestemt elektrisk grill litt vanskelig.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com