Bruke øye leketøy kameraet på datamaskinen

12/25/2016 by admin

Bruke øye leketøy kameraet på datamaskinen

PlayStation EyeToy, designet for PS2, er utformet for å brukes sammen med flere spesialdesignet spill som bruker EyeToy. Hvis du vil bruke det som et webkamera for PC, er det en måte å gjøre nettopp. Selv om Windows ikke støtter EyeToy på egen hånd, er det sjåførene anvendelig å tillate din EyeToy skal fungere som et webkamera.

Instruksjoner

1 koble din EyeToy til PCen via en av datamaskinens USB-porter. Etter en stund, vil datamaskinen varsle deg ny maskinvare koblet til PCen.

2 åpne ditt apparat bestyrer. I Windows XP, kan dette finnes i "Kontrollpanelet" mens Windows Vista og Windows 7-brukere trenger bare å skrive "Device Manager" i søkefeltet på Start-menyen og trykk "Enter".

3 Klikk liten plusstegnet ved siden av "Bildeenheter," Høyreklikk alternativet "EyeToy USB kamera" og klikk "Oppdatere sjåfør..." for å åpne vinduet Veiviser for installasjon.

4 klikk "Neste" i vinduet Driver installasjon, og deretter velger du ' Installer fra en liste eller spesifikk plassering (avansert) "knappen. Når valgt, klikk "Neste".

5 Klikk på "Browse" og velg driverne du vil installere med Windows Utforsker-vinduet som åpnes. Når valgt, klikk "OK" i vinduet og "Neste" i vinduet driverinstallasjon.

6 klikk "Fortsett likevel" og "OK"-knappene i neste to vinduer som åpnes.

7 klikk "Ja" eller "Nei" når du blir spurt om du bor i et 50 Hz. Når du velger "Ja" eller "Nei", vil installasjonen bli fullført.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com