Hvordan installere produsert stable stein

03/03/2011 by admin

En stablet steinmur gir hjem, verksted eller hagen et naturlig utseende. Produserte stablet stein er nesten utvisket mot og billigere enn naturstein. Den er laget av støpt betong med stein pigmenter lagt for å etterligne utseendet av naturstein. Produserte stablet stein kan brukes på interiør eller eksteriør vegger og hagen veggene eller interiør funksjoner som en peis mantel.

Instruksjoner

1 bruk en hakke for å løsne skitt bygningen der hvis du bygger utendørs. Grave en 8 - til 10-tommers grøft, litt større enn foten av veggen. Bruk arbeidshansker hele prosjektet å beskytte hendene fra blemmer og riper. Hvis du bygger innendørs, går de tre første trinnene i denne delen. I stedet, bare pass på gulv nivå og tåler vekten av stablet stein.

2 hell en 2-tommers lag med grus i grøften. Bruk en grus sabotasje for å drepe grus i en solid lag.

3 bruk en nivå slik at grus er helt flat. Legge til eller flytte grus nødvendig tamping ned og rechecking nivået etter hver endring.

4 Legg ut brikkene dine nær bygningen slik at du kan se ansiktet til hver stein. Omorganisere dem til du har en estetisk ordning. Husk på at du vil en tilfeldig, naturlig utseende. Plass steinene slik at de vil abut fast med omkringliggende steinene.

1 Velg steiner som er litt større eller mindre attraktiv enn resten for det første laget. Siden disse vil bli delvis begravd i en utendørs vegg eller under øyet nivå i en innendørs installasjon, er utseende ikke viktig. Legge disse steinene i et enkelt lag på grus i grøften eller direkte på gulvet. Bruk en gummihammer for å banke steinene sammen slik at de abut med omkringliggende steinene.

2 bygge opp funksjonen veggen eller interiør i lag. Meisel steiner eller bruke mindre fragmenter som kineser steiner for å sikre en solid, om nødvendig.

3 sjekk nivået på veggen eller innendørs funksjonen ofte som du bygger. Mens det bør ha en tilfeldig utseende, med en svak avvik i lodd på veggen vil gi det litt skjev og skade den strukturelle integriteten av ferdig.

4 bruk en enkelt kineser stein i stedet for flere mindre steiner hvis du trenger å fylle ut hullene. Dette vil gi en mer behagelig estetisk utseende og bedre strukturell integritet.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com