Hvordan lage bein av papir

03/16/2015 by admin

Hvordan lage bein av papir

Om du gjør en dinosaur fossile prosjektet, en skole spille om forhistorisk tid, er skape en skjerm for din pet butikk eller gjør en studie på menneskelige bein, skaper et bein av papir en morsom og enkel addisjon. Kunstnere har brukt papier mache å lage illustrasjoner i århundrer, og du kan bruke den samme teknikken figur bein for prosjektet du arbeider på. Bruker felles husholdning forsyninger som lim, papir håndkle rør og avis, vil du kunne lage fossilt formet skulpturer på et blunk.

Instruksjoner

1 krølle fire stykker av avis i fire 1-tommers baller. Tape to av papiret ballene sammen med maskeringstape og sikre dem til den ene enden av papir håndkle røret. Gjør det samme til den andre enden. Kontroller at det er en dukkert mellom to papiret ballene, lage effekten av en ekte bein.

2 kok 4 kopper vann. Mens vannet kommer til en byll, bland 1 kopp lim med 1 kopp vann fra springen. Legge kokende vann og bland.

3 rippe opp ti 1 tomme av 5 tommers biter av avisen. Dypp avisen i lim, og overholder benet. Gjenta med avisen til hele benet er dekket i avisen.

4 Tillat benet tørke i minst 24 timer. Hvis bein fortsatt føles fuktig, gi det mer tid. Når det er helt tørt, male bein med hvit eller natur maling.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com