Hvordan transportere kano med en Prius

02/26/2010 by admin

Hvordan transportere kano med en Prius

Øko-vennlig, høyeffektive Prius har en utrolig evne til å komme deg dit, uansett hvor det kan være - billig, minst like langt som gass går. Som mange Prius eiere har oppdaget, men kommer bilen ikke standard takstativ eller utvendig bagasjen bærer funksjoner. Dette gjør det helt på det individuelle å finne ut hvordan å få det kanonen å elv eller innsjø uten å verve lastebil eller SUV. Heldigvis, det er en ganske enkel prosess. Men du må kjøpe en etter-markedet takstativet.

Instruksjoner

1 besøk din lokale Toyota-forhandler for å vise en liste over akseptable ettermarkedet takstativ for kjøp. Eventuelt kan du kontakte Toyota direkte om dette.

2 har takstativet installert profesjonelt, med mindre du er en dyktig auto kropp spesialist og har alle verktøyene å gjøre jobben. De fleste lokale forhandlere tilbyr installasjon med kjøpet, og dette gir deg sikkerhet for at både bil og kano vil være trygt.

3 spørre en venn å heise kanoen over nyinstallerte takstativet. Kontroller at toppen av kanonen vender nedover, og at lengden på kanoen kjører i samme retning som lengden på bilen.

4 balansere kanoen slik at vekten ligger jevnt på takstativets cross barer.

5 tar en lang tau og kjøre det gjennom det lille hullet på forsiden av kanonen, og knytte det derfra. Knytte den andre enden av denne lengden på tauet til Prius under fremre støtfanger. Det er en liten metall D-ring som fungerer godt for dette formålet.

6 gjenta denne prosessen for den bakre enden av kanonen. Det vil være en annen D-ring under bakre støtfanger også.

7 bruk flere lengder av tau å sikre kroppen av kanonen til taket rack korset barer. Kontroller at kanoen er sikkert festet, og kjøre sakte.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com