Mazda CX-5: spesifikasjoner

12/25/2016 by admin

Bilprodusenten Mazda tilbyr kundene nyest innovasjon, fra selskapets CX-5. Fra 2010, Mazda planer om å løslate hybridbil i 2011. CX-5, en crossover mellom Mazda stilige sportsbil modeller som beholder robusthet av en sport utility vehicle (SUV), kombinerer elementer av begge tilsynelatende ulike typer i en aerodynamisk ramme som huser mye makt og muligheter.

Ytelse/håndtering

En oppgradert drivverk, i hovedsak en oppgradert versjon av det samme gir på Mazda CX-7 og 9 modeller, større drivstoffeffektivitet, med 43 miles per gallon på motorveien. En to-liters, 135-hestekrefter motor krefter CX langs mens drivere manuelt skifte gir via en sekstrinns girkasse; Det er for øyeblikket ukjent om CX-5 vil være tilgjengelig med automatgir. En lettere ramme med mindre vind dra reduserer drivstofforbruk mens tillater føreren større kontroll over bilen.

Sikkerhetsutstyr

CX-5 har mange industristandarder som anti-Lock bremser, makt bremsing, windows og styring og foran og bak passasjer kollisjonsputer. Et antiskid system, som lar bilen å komme til en gradvis stoppet når det ellers kan skli, er en annen tillegg. Firehjulstrekk er inkludert for å hjelpe drivere med trekkraft på isete eller våt veier.

Utvendig/innvendig

Fire-dørs CX-5, har selv om mer ligner kulturarven sportsbil også en bakre luken som gjør hauling Last mye enklere. Tar en side fra Ford Focus økonomien bil, utvendig funksjonene bakover-feiende kurver som ikke bare legge fristende visuelle men redusere mesteparten av kjøretøyet med opptil 90.7 kilo sammenlignet med lignende tilbud fra andre selskaper. Opp til fem passasjerer kan sitte komfortabelt og baksetet brett ned flatt inn i bilen slik at lasten kan trygt stuet og sikret i bakre bay.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com