Hvordan lage min egen sofaen dekker med ark

01/01/2014 by admin

Hvordan lage min egen sofaen dekker med ark

Når en sofa blir eldre og begynner å se ujevnt ut, er det en billigere løsning for å fikse opp stykket annet enn å kjøpe en ny sofa. En enkel måte å oppussing sofaen er å dekke det med en frisk, ren ark. Du kan bruke gamle ark du har rundt huset, eller du kan gå til butikken og plukke ut ark med innredningen på rommet.

Instruksjoner

1 måle lengden på sofaen slik at du vet hvor mange sengetøy du trenger for prosjektet. Måle høyden på sofaen og bredden på setet. Avhengig av om sofaen er plassert mot en vegg, kan du også måtte dekke baksiden av sofaen også. Arealet av din laken skal minst fire inches lenger på hver side enn sofa målingen vil. Bruk flat, ikke montert, ark. Du må kanskje mer enn én for større sofaer.

2 Fjern puter og legge til rent over sofaen. Hvis du bruker to ark, må du bruke saks til å kutte én svarer til formen på sofaen. Glatte ut rynker og Legg arket i alle hjørner.

3 bruk stoff stifter å takle å sofaen i steder hvor stifter ikke vil bli sett. Brett kantene av arket under sofa og takle under. Tack langs setet området som dekkes av puter. Det vanskeligste området å takle blir armlenene. Du må takle under armrest, som vil gjøre stifter synlig. Bruk stifter som samsvarer med fargen på stoffet ditt ark.

4 rykk mildt på å se hvis det holder seg på plass, og erstatt puter på nylig dekket sofaen.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com