Muggsopp lage betong utleggere

04/24/2013 by admin

Muggsopp lage betong utleggere

Casting din egen betong utleggere for turer, terrasser og innkjørsler lar deg et bredt spekter av utleggermaskin stiler og farger. Det er ikke den raskeste måten å fullføre en rydder prosjekt, som betongen må tillates å kurere i flere dager før blir fjernet fra mold. Men kan din egen utleggere spare penger og gir deg større kontroll over det ferdige prosjektet.

Murstein-formet utleggere

En av de mest kjente figurene for utleggere er rydder murstein eller rektangulære utleggermaskin. Disse klosser er vanligvis rundt 9 inches i lengde og 5 inches i bredde. Utleggere for spaserturer og terrasser er vanligvis Legg ca 1 1/2 tommers tykke men utleggere innkjørsler og andre områder som er utsatt for kjøretøy trafikk bør være 2 1/2 inches tykke.

Keystone utleggere

Keystone utleggere er formet som keystones eller avkortet trekanter, og er vanligvis ca 6 inches bredt på basen og 4 inches bredt på toppen. Disse utleggere kan orientert side ved side i motsatte retninger å lage rett kurs av pavers eller ordnet med sine mange sider vender utover for å danne sirkulær mønstre. Vekslende keystones kan også gjøres i kontrasterende farger til å lage en levende mønster effekt.

Nøkkelhullet utleggere

Nøkkelhullet utleggere er formet som Åttekant med kort kvadrat kategorier eller en side. De er ordnet i sammenflettede mønstre som gir mye av visuelle kompleksitet. De distribuere vekt mer uregelmessig enn rektangulære eller firkantede pavers, og er mindre sannsynlig å skille fra hverandre under belastning.

Flislagte utleggere

En av de mest iøynefallende stilene av utleggermaskin former er flislagte pavers, komplekse, nonsymetrical former som låses sammen i flere retninger. Blant tilgjengelige figurer finner utleggere som ser ut som puslespill brikker og andre som ser ut som frosker eller gekkoer. Mens disse uvanlig Asfaltutleggere er ikke vanskeligere å kaste enn vanlig gamle murstein, kan legge dem ut på en gangvei eller uteplass være en svimlende opplevelse.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com