Hvordan lage en moccasin mønster

11/17/2011 by admin

Mokkasiner er skoene vanligvis laget av tynne skinn som gir brukeren en komfortabel lys sko som de kanne lett skli inn og ut av. Mokkasiner kan lett tilpasses ved å legge til unike design og fôr mønsteret. Mokkasiner består av to deler av Lær sydd langs ytterkantene. Mokkasiner er lett å gjøre når du har mønster og selv mønstrene er lett å trekke og måle ut.

Instruksjoner

1 lay et stort ark ned som skal kunne komfortabelt holde begge føttene. Stå med begge føttene flatt på posen og skissere føttene med markør pennen. Kontroller at du holder pennen rett opp og ned og ikke på skrå ellers din mokkasiner kan være smal og tett.

2 trekke en linje en fjerdedel av en tomme fra foten, starter på den bredeste innenfor kanten av foten langs tærne på ytterkanten av tærne. Kontroller at linjen er en fjerdedel av en tomme fra foten hele tiden eller annet din mokkasiner blir løs. Tegne en linje rett ned fra ytterkanten av tærne, sørge for at det kjøres parallelt med kanten av papiret.

3 kutt utformingen av papiret og brett det over på det andre arket papir å kutte en andre speilet versjon, slik at du med to konturer som er nøyaktig samme form.

4 kaste begge skisserer på midten både i lengden og lengdemål gjør en fin press før utfolder seg.

5 bruk din hersker til å tegne en rett linje langs press som går gjennom midten av utformingen på langs, fra flate kanten av papiret og endte på andre press. Tegn en linje på toppen av den første som går ut en tomme på hver side. Dette fullfører mønsteret. Speilet bildet av moccasin som har ingen tegning på det er nederst i moccasin mens delen med de to linjene representerer toppen.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com