Hva plantevernmidler drepe trær?

11/03/2015 by admin

For å drepe et tre bruker plantevernmidler, først bestemme hva som vil være det beste programmet for din ugressmiddel. En rekke plantevernmidler er på markedet, og flere forskjellige metoder finnes for å anvende dem til et tre. Noen av dem kan brukes på visse områder av et tre, dermed redusere miljøskade til omkringliggende jord og vegetasjon. Andre krever at hele treet sprayes. Dette kan være litt mer komplisert, men begge metodene er like effektive.

Cut-overflatebehandling

Hvis treet er stor i diameter, vil kutt-overflate behandling fungere bra. Vil ta en øks og hogge inn i bagasjerommet på en nedadgående vinkel mot sentrum av treet. Fjærkledde kutt rundt hele omkretsen av treet og umiddelbart gjelder Plantegiften. Dicamba er et kjemisk stoff som brukes med denne metoden. Bruk den fra sensommeren på slutten av vinteren. Hvis kuttene våren, hindrer tunge sap flyt fra sårene opptaket av Plantegiften.

Løvverk sprøyting

Sprøyting bladverket med ugressmiddel brukes vanligvis børste på opptil 15 fot høy. Det er svært effektivt, og det er en rekke kjemikalier å velge mellom som Amitrole, Dichlorprop, Fosamine, Glyphosate Metsulfuron og Triclopyr. Les etiketten for den valgte Plantegiften å sikre riktig. I de fleste tilfeller er en komplett metning av treet ikke nødvendig. Sikre nok plass mellom treet er sprøytet og annen vegetasjon og jord som kan være i nærheten.

Stump behandling

Noen ugressdrepere krever at du kutte ned treet først og bruke Plantegiften direkte stump's fersk kuttet overflaten. Hvis treets diameter er mindre enn 3 inches, pels hele overflaten av stump med en herbicid som Imazapyr. Hvis treet har en diameter større enn 3 inches, gjelde bare kjemiske de ytre 2 til 3 inches av stump. For best resultat, kan du bruke direkte etter kutte treet ned. Dette vil forbedre absorption rate av Plantegiften.

Jord behandlinger

Noen ugressdrepere kan brukes direkte til jord rundt roten strukturen av treet. Disse løsningene absorbere i jorden etter regnvær eller god vanning og angripe røttene, dermed drepe treet. Denne metoden er vanligvis vedtatt når det er flere trær ødelegges. En teknikk som kalles striper/snøring eller streker er der en konsentrert ugressmiddel løsning er plassert i linjene i jord, over røttene av trærne. Disse linjer eller band fordeles 2 til 4 fot fra hverandre og rundt trærne som du ønsker å bli drept. En god løsning for jord behandling er Hexazinone.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com