Hvordan anker innlegg i bakken for en arbor

02/13/2011 by admin

Hvordan anker innlegg i bakken for en arbor

Innlegget forankring prosedyre for arbor bygging gjenspeiler gjerder og grunnleggende innlegget-og-beam strukturer. Selv om det finnes flere alternativer for forankring innlegg, innebærer den enkleste og mest vanlige metoden stuper innlegget direkte i en posthole fylt med betong. Men fordi denne metoden etterlater postens rumpe bakken fuktighet og skadedyr, bruker byggere forfall-resistente trelast bygge arbor innlegg, som press-behandlet tre eller redwood. Med innlegg riktig sett, den primære, bærende komponenten av arbor er fullført.

Instruksjoner

1 bruk en spade eller posthole gravemaskin til å grave hull for din arbor innlegg. Hullstørrelsen varierer etter prosjekt, er vanlig post hull for 4-tommers innlegg ca 10 inches i diameter og ca 2 fot dyp eller dypt nok til å sluke en tredjedel av innlegget. Pund stakes rundt omkretsen av hullene med en hammer. Legge til en ca 6-tommers tykke lag med grus i hvert innlegg hull.

2 Legg et innlegg i et av hullene og har en hjelper holde innlegg oppreist. Plasser et innlegg nivå mot siden av innlegget, og justere postens posisjon til det står lodd. Knytte én side av et stykke skrap tømmer til hver innsats med en hammer og spiker. Fest den motsatte siden av skrap tømmer til innlegget å spenne innlegget i lodd posisjon. Nivå og spenne andre arbor innlegget.

3 hell tørr posthole sement i hvert innlegg hull. Post hull sement er spesielt formulated for å absorbere fuktighet fra luften og bakken; Legg tørr blandingen til hullet og lett agitere blandingen med et stykke skrap tømmer å fjerne luftlommer. Legge til en sprinkling av vann til toppen av posthole blandingen; ikke våt blandingen fullstendig. La betongen sette i minst 24 timer til 48 timer før du fjerner klammeparentesene.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com