Hva gjør Exchange avkastning på eBay bety?

09/29/2010 by admin

eBay tillater selgere fra hele verden til deres listeelementer slik at andre kan by på eller kjøpe dem. Hvis elementet er skadet eller ikke som selgeren beskrevet kjøpere ønsker å returnere varen til selgeren. Men mange antar at avkastningen er for refusjon bare, kan en rekke selgere exchange returnerer også så lenge de har mer enn én av varen i spørsmålet.

Utveksle elementer

Exchange returnerer oppstår når en kjøper tilbake et skadet eller ødelagt element for selgeren å erstatte. Ingen tilbakebetaling er vanligvis gitt; selgeren sender et nytt element til kjøperen uten kostnad erstatte elementet som fungerte riktig. Kjøpere vanligvis har å oppgi en årsak som ønsker å bytte ut en vare for selgeren å akseptere exchange retur, og elementet kan testes før utveksling gis hvis skade eller defekt ikke er like tydelig.

Selger returrett

Om selgeren bruker exchange returnerer vanligvis nevnes i selgerens retningslinjer for retur for varen. Noen selgere godtar ikke returer, mens andre gir både refusjoner og utveksling om kjøpere ikke er fornøyd med elementene de kjøper. Selgerne angi retur av sine elementer på en per-liste-basis, men mange selgere som driver en eBay butikk opprettholde en konsistent returrett for alle sine elementer. Hvis ingen returrett er nevnt, kan en kjøper kontakte selgeren direkte for å se om selgeren tilbyr en utveksling tilbake for en skadet eller ødelagt vare.

Returnerer en vare

Før en vare kan returneres for exchange, må kjøperen kontakte selgeren og informere ham at elementet er skadet eller annen måte ødelagt. Når selgeren godkjenner tilbake, må kjøperen sende varen til ham slik at varen kan være inspisert og erstattet. Kostnaden for frakt er vanligvis ansvarlig for kjøperen, men noen selgere kan dekke eller refundere transportkostnaden hvis varen er virkelig skadet eller ødelagt. Etter inspeksjon sendes erstatning deretter til kjøperen å fullføre exchange tilbake.

eBay kjøperbeskyttelse

Kjøpere som ikke kan returnere en vare fordi selgeren ikke tilby en returrett kan fortsatt være beskyttet under eBay kjøper retningslinjer. Hvis et element er ikke tilstanden beskrevet i oppføringen ikke eller elementet som ble beskrevet, kan kjøperen klage. eBay fungerer som en voldgiftsdommer å kjøper og selger nå en oppløsning, vanligvis tilbake en hel eller delvis refundering eller utveksling for å erstatte defekte varen.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com