Hvordan skisse strender

02/21/2012 by admin

Hvordan skisse strender

Stranden scener varierer fra sted til sted, men de fleste har minst to ting, sand og vann. Du kan sette din kreativitet ved tegning din egen strand scene og legge til detaljer om nødvendig. Bruk dette som en kunst øvelse for barn eller noe bare forbedre din egen tegneferdigheter. Du kan planlegge ut dine strand scene ved å besøke fysiske strender og ta noen bilder og notater, eller ved å søke på Internett for noen stranden bilder og skrive en ut skal brukes som en referanse for skissen.

Instruksjoner

1 posisjon pencil på én side av siden og trekke en horisontal linje på tvers av siden, deles inn i to like deler. Dette skaper en horisont for din strand scene.

2 plasser blyanten om halvveis langs den vannrette linjen og tegn en buet linje til bunnen av siden. Dette skaper en kystlinje som skiller vann fra landet.

3 tegne en snirklete, ujevn linje rett bak fjæra. Dette representerer en bølge. Du kan legge til så mange av disse som du vil på vannet opprette grovheten på vannet. Loddtrekning veldig snirklete linjer å gjøre vannet svært bølgete og mindre uregelmessige linjer for roligere vann.

4 plasser pencil ved siden av siden på land og trekke to vertikalt buede linjer fra bakken oppover. Dette blir stammen av et palmetre. Tegne blader av palmen ved å tegne en buet linje fra toppen av stammen og en buet linje under den første, kobler hver ende.

5 trekke flere fronds øverst på palm tømmerstokken til hele toppen av stammen har fronds vokser fra den.

6 tegn på midten av hver frond, noe som gjør dem robuste, bølgete og ujevn å fremheve tekstur.

7 legge små prikkene og strekene i sanden opprette struktur og dybde. Skyggelegge området rett under palmen på sand for å lage skyggeeffekt.

8 tegne en stor sirkel i sentrum av siden over horisonten å representere solen. Hvis du vil, kan du tegne en halvsirkel spirende fra horisonten til å representere en solnedgangen.

9 tegn swift, ujevne linjer og former rundt solen, slette linjene som overlapper solen. Dette vil representere skyene.

10 slette rotete linjer og gå over lys linjer som må mørkere.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com