Hva er en trimmer bjelke?

07/14/2010 by admin

Single etasjes hus har generelt taket bjelkene som spenner over hele strukturen. I to-etasjes hus er det en åpning mellom etasjer i trapperommet og bjelkene må trimmes og en ramme laget for åpningen. En trimmer bjelke er en av elementene i innramming at lasten båret av bjelkene omdistribueres til andre komponenter. Trimmeren bjelkene brukes for stairwells rundt skorsteiner og noen ganger takvinduer. Hver del av utforming har sin egen funksjon og navn.

Bygge bro bjelkene

En bjelke er en konstruksjon komponent som kjøres fra vegg til vegg, eller mellom bjelker eller andre strukturelle elementer å støtte et gulv, tak eller tak. De er plassert parallelt med hverandre og kan være laget av tre, stål, betong og andre sterke materialer. Bjelkene er utformet for å fordele vekten av strukturen i en selv mote, og tekniske spesifikasjoner bestemmer hvor langt fra hverandre og hvor store de trenger å være. Bygge bro bjelkene, som kjører full lengde, er også vanlig bjelkene eller bare bjelkene.

Trimmet bjelkene

Hvis en åpning kreves mellom etasjene for elementer som et stairwell, kuttes bygge bro bjelkene gjennom. Integriteten til strukturen er så utsatt, resulterende trimmet bjelkene ikke å støtte den løse enden, og kan ikke overføre sin Last til strukturell støtte. Disse trimmet bjelkene må være innrammet og laget slik at de skal bære vekten kan overføres til andre komponenter.

Trimmeren bjelkene

En trimmer bjelke er en bjelke settes i rette vinkler bygge bro bjelkene og trimmet bjelkene og brukes til å støtte kutt endene av trimmet bjelkene. Disse er ofte tykkere enn opprinnelige bygge bro bjelkene som de blir brukt til å overføre belastningen trimmet bjelkene var opprinnelig bærer til solid bjelkene, og kan kreve ekstra styrke. Ingeniører kan beregne belastningen basert på hvor mange bygge bro bjelkene var kuttet og samlet lasting av strukturen.

Trimming bjelkene

Fordi den trimmeren bjelke kan bære en betydelig ekstra belastning, og trimming bjelkene brukes til å støtte endene av trimmeren bjelkene. Disse har samme tidsrommet som opprinnelige bygge bro bjelkene, men som trimmer bjelkene de må være tykkere enn bygge bro bjelkene fordi de bærer en ekstra belastning.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com