Bibelen jobb aktiviteten ideer

10/12/2016 by admin

Bibelen jobb aktiviteten ideer

Historien om Job tilbyr noen av de vanskeligste og dyp erfaringene i Bibelen. En rettferdig mann som har gjort uten feil, jobb finner selv plaget av katastrofen og må takle tapet ikke bare av hans eiendeler, men hans kone og barn også. Undervisning historien om Job til barn skal kombinere kreativ moro med karakterene og hendelsene i historien sammen med muligheter til å diskutere og lære av sine mange sannheter.

Lag en jobb ansikt dukke

I historien opplevelser jobb både dyp sorg og intens lykke. Barn kan representere både ved å gjøre en jobb marionett av niste papir, med et lykkelig ansikt og en trist ansikt på den andre. Bruke rød klistremerker for å gjøre koker for "trist jobb" og røde hjerter for "glade jobb." Barn kan ting posen med krøllete avis og knytte den til en håndverket pinne med en strikk.

Problemer i en krukke

Gjøre omtrent et dusin små gjenstander fra enkle materialer (som papir og papp festet til en liten stein) som representerer problemer i livet. Noen av hendelsene som kan være en knust ben, en tur til sykehuset, en venn fraflytting eller tap av en pet. Hånden ut objektene til barn som du forklare deres betydning. Snakk om trist følelsene som følger med slike hendelser. Har barna sted objektene ett om gangen i en krukke med en etikett som sier "Gud bryr seg om meg." Forklar at de kan få sine problemer til Gud i bønn akkurat som jobben gjorde.

Dyr av jobb

Boken av jobben har en lang, detaljert liste over dyr som løver, ravens, fjellgeiter, hjort, ville esler og okser, strutser, hester, hauker, ørn og monstre av land og sjø. Fortellingen viser også imponerende naturlige hendelser som torden og hagl stormer, tidevann og bevegelsene til stjernene. Gi barna fargeblyanter, markører og slakter papir å trekke disse scenene som de forestille seg.

Rollespill

Jobs bok er et drama med tegn. Tilordne til barn deler av Gud, anklageren (Merk at dette er ikke Christian Devil eller Satan, men er mer som en prosecuting advokat), Bildad, Elifas, Zophar, jobb, jobb kone og budbringere av dårlige nyheter. Hvis du har en stor nok gruppe, tilordne noen å spille dyrene (Job kameler, okser og esler og dyrene omtalt av Gud). Har barna handle ut spill og deretter diskutere hva de lært.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com