Farene ved frysing plastflasker

06/09/2011 by admin

Farene ved frysing plastflasker

Farene ved frysing plastflasker

Ryktene forkledd som faktisk har vært florerer i de siste årene som Underkjølt vann på plastflasker utgjør en fare for helse. Det viser seg at Underkjølt vann på plastflasker kan være noe av det tryggere å gjøre med plast.

Bakgrunn

De siste årene har det vært en e-sirkulerer gjennom Internett som hevder Underkjølt vann på plastflasker anledninger løslate av dioksin i vannet, dioksin blir et giftig stoff. For å legge troverdighet til denne erklæringen, ble det sagt at informasjonen kom fra forskning ved Johns Hopkins University. Johns Hopkins University har ingen forskning som resulterte i slike funn, heller ikke hadde universitetet noensinne utgivelse slik uttalelse. En uttalelse av Dr. Kellogg Schwab, førsteamanuensis professor og direktør ved Johns Hopkins University Center for vann og helse, sier at uttalelsen er helt usanne. Plast inneholder ikke dioksin. Dioksin er en kjemisk som, hvis den finnes, utgitt under forbrenning. Dr. Schwab videre forklarer at hvis noe, frysing ville gjøre noen kjemikalier i plast mer motstandsdyktig mot utlekking i vannet, som fryser bremser diffusjon prosessen av kjemikalier.

Bekymring

Mens det er ingen sannhet til dioksin leaching inn vann frosset i plastflasker, det er et annet område av bekymring med plast, men det har ingenting å gjøre med prosessen med frysing. Forskere studere virkningene av en kjemisk i mange plast, kalt bisfenol A (BPA). Dr. Lynn Goldman, en professor ved Johns Hopkins University's Bloomberg School of Public Health's avdeling av Environmental Health Sciences, forklarer at bisphenol A er en av de mest produserte menneskeskapte stoffene globalt, med mer enn seks milliarder pounds produsert årlig. Bekymring blant forskere er om BPA i plast kommer i maten og flytende det berører, spesielt når oppvarmet, og hvis så, hva er konsekvensene for mennesker?

Teorier/spekulasjon

Tester gjort i dyr har vist at eksponering for bisfenol A resulterte i noen hjernens utvikling og atferdsproblemer, samt tidlig debut av puberteten og endret utvikling av prostate kjertel og brystkjertlene. Denne eksponeringen oppstod tidlig i dyrenes liv. Mengden BPA eksponering til dyrene i disse studiene var det som et menneske er utsatt. I 2008 utgitt nasjonale toksikologi Program (NTP) en rapport av sine studier på risikoen for menneskelig eksponering for bisfenol A. NTP knytte direktør Dr. John Bucher uttalte, "det er fortsatt stor usikkerhet om endringene i dyrestudier gjelder direkte for mennesker, og om de ville føre fjerner uønskede helseeffekter. (Miljøfaktor, oktober 2008) Dr. Bucher også rapportert, "Dessverre det er svært vanskelig å gi råd om hvordan publikum skal svare på denne informasjonen."

Anbefaling

Dr. Goldman anbefaler at alle som har bekymringer om farene ved plast for spise/mat/tapping bør ikke bruke slike produkter og velge alternativer.

Ekspert innsikt

Barndom er periodene i beste følsomhet for effekten av BPA Dr. Lynn Goldman tilbyr også råd om bruk av både formelen og plast for spedbarn, siden i utero. Dr. Goldman minner mødre at amming fortsatt mest anbefales av ernæring for spedbarn seks måneder og yngre, og at morsmelk inneholder minst BPA alle spedbarnet fôring metoder. Pulverform formel er anbefalt av Dr. Goldman over flytende formel, bruke enten glass flasker eller flasker uten BPA.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com