Om taket Gable dekorasjoner

01/13/2015 by admin

Om taket Gable dekorasjoner

Gavl tak, med deres ofte alvorlig topper og skarpe vinkler, legge en påfallende preg til ethvert hjem eller bedrift. Touch kan bli enda mer iøynefallende når det gavl dekorasjoner legges til mix. Taket gable dekorasjoner var svært nyttig, men hensikten er forskjøvet gjennom årene. Dette betyr ikke at de er fortsatt ikke populære eller tilgjengelig i en rekke stiler som spenner fra gammeldagse til moderne.

Historie

Taket gable dekorasjoner kan spores tilbake til gamle greske og romerske tider. Gavl er trekantet stykke veggen som fyller i rommet der sidene av taket møter, kalt tympanum av grekerne og romerne. De brukes på tympanum som et utstillingsvindu for kunstverk, inkludert utskjæringer, murverk eller statuetter. Noen bevis for dette fortsatt gjenstår i gresk Parthenon. I tillegg til ornamenter, bygningens funksjonen ville være merket i tympanum, enten det en academy, stadion eller tempel.

Funksjonen

Enkelte butikker eller andre bygninger kan fortsatt bruke gable dekorasjoner for å kunngjøre typen virksomhet der, men den viktigste funksjonen til taket gable dekorasjonen har vært ornamenter. Siden det gavl tak er ofte slående på sin egen, uten byggherrer eller huseiere ofte gavl taket dekorasjoner helt, optisk for renere, minimalistiske linjer. Taket vil fremdeles fungere sans dekorasjoner, men det vil mangler at liten detalj som virkelig kan legge pizazz.

Typer

Tre er en veldig vanlig materialet som brukes for gavl taket dekorasjoner, selv om det er kjent for å råtne, spenne eller ellers blir ødelagt opp på taket fullt eksponert for elementene. En kraftigere materiale for taket gable dekorasjoner ville være polyuretan eller PVC, tøff plast materiale, som kan være malt for å ligne tre hvis ønskelig. Gable dekorasjoner er vanligvis trekantet til å passe perfekt i toppen, men de trenger ikke å være. Ulike dimensjoner og vinkler er tilgjengelig til å passe en rekke tak. De fleste gable dekorasjoner kommer i hvit, men de kan være malt med utvendig maling å matche noen fargeskjema.

Funksjoner

Taket gable dekorasjoner er tilgjengelige i en rekke ulike stilarter og designer. De med et mer tradisjonelle hjem kan ønske å velge enkle grenser med noen linje design eller ruller. Viktorianske hjem, kjent for sine gavl tak, kan gjøre godt med innredning som ligner blonder eller doily kanter eller en bestemt stil som ligner en soloppgang spesielt alarmert viktoriansk. De som ønsker en svært iøynefallende dekorasjon kan gå for den mer avansert, travlere ruller, drager, skjold, soloppganger, krysser eller andre bilder som utgjør det samlede stykket. Noen selskaper vil skikk og gjøre det gavl dekorasjoner hvis ingen er tilgjengelig for å passe en bestemt fancy.

Effekter

Gable dekorasjoner kan legge en unik touch til en allerede hjemmet. De kan også angi et hjem fra hverandre i en rekke lignende utseende hus. Noen gable dekorasjoner er begrenset til området rett under takets peak, som gir hjemmet en umiddelbar fokuspunkt. Andre gable innredning går hele lengden av taket kanten, snu taket til en dekorativ ramme for gavler siden av hjemmet. Gable dekorasjoner minner om gammeldags kos eller selv kan sammenlignes forseggjort og fantasifulle innslag i eventyr eller på en ferie pepperkakehus.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com