Air Cast vs gips

12/25/2016 by admin

Air Cast vs gips

Beinbrudd inngår i mange folks liv, men medisin er å finne nye og bedre måter av healing bein mer effektivt, og med mindre ulempe til pasientene. En metode leger har kommet opp med er luft støpt. En luft-cast tjener formål som en gips eller glassfiber kastet, men med ekstra fordeler som gjør det til et populært alternativ.

Air Cast

En luft-cast består av to holdbar plastikk skall, hver med en luftlomme inne. Luftlommer gå på hver side av skadde lem, med støtte stropper å holde kastet på plass. Luftlommer kan være oppblåst rør, eller ved å blåse dem opp med munnen. Air kaster hjelp med samme type skader som solid gips eller glassfiber kaster gjøre.

Gipsen

Gips var en gang en populær støping materialet, men det har blitt overtatt av glassfiber fordi det antas å være en bedre materiale. En gipsen er laget av gips av Paris og gasbind, sette benet på plass mens materialet er vått, og holde det på plass når den tørker og stivner. En gipsen immobilises skadet beinet under helbredelsesprosessen, som vanligvis tar rundt seks uker.

Bruker

Både luft kaster og gips avstøpninger brukes for behandling av brukket bein. De er utformet for immobilise pause, holder den satt på plass slik at den kan helbrede riktig. Gips avstøpninger brukes bare for beinbrudd, men luften kaster har et bredere utvalg av bruker. Air kaster kan brukes for pauser, stammer og post-kirurgiske beskyttelse, som har gjort dem svært populært i legekontorer og sykehus.

Fordeler

Både gips avstøpninger og luft kaster har fordeler. Gips avstøpninger er satt på skaden permanent, slik at bein å helbrede riktig uten avbrudd. Ferdig kastet er ekstremt vanskelig og vanskelig å bryte med mindre slått med stor kraft. Air kaster er flyttbare og de at pasienten skal dusj og svømme. Air kaster kan være oppblåst til et nivå av komfort eller nødvendighet.

Ulemper

Den store ulempen til en gipsen er manglende evne til å være rundt fuktighet. Hvis en gipsen blir våt, kan det bli myk eller begynner å mugg inni. Gips avstøpninger kan også bryte hvis de treffer eller falt på. Fordi det er ingen luftsirkulasjon under en gipsen, får pasienten sår hudproblemer mens hun har det på. Hovedproblemet med luft kaster er det fordi de er avtagbart, pasienter risiko reaktivere dem, som kan holde bein fra healing på riktig måte.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com