Hvordan lage et kaleidoskop med fargestifter

10/21/2011 by admin

Hvordan lage et kaleidoskop med fargestifter

Kaleidoskop ble oppfunnet av Sir David Brewster i 1816, og siden da har det blitt en fascinerende leketøy for voksne og barn. Når du ser i et kaleidoskop søkeren, du vakre mønstre av farger. Disse mønstrene er resultatet av lyset som reflekteres frem og tilbake mellom speil inne i røret. Fargene du ser i et kaleidoskop opprettes vanligvis med biter av glass, kuler eller andre fargede objekter som spon fra fargestifter.

Instruksjoner

1 sted tre rektangulære gjenspeiler sammen, kant i kant til en trekantet rør. Kontroller at speiloverflate vender innover. Tape ned hver søm å sikre speilene sammen.

2 sett trekantet røret inne en tom rull papir-håndkle. Hvis papirhåndkle roll er lengre enn din speil, kuttet røret slik at det er samme lengde.

3 skjerpe dine fargestifter bruker en blyantspisser for å gjøre flere stift "chips." Plass spon i en liten plast glidelåslukking bag. Legg vesken over ene enden av papirhåndkle rør og vikle en strikk rundt slutten å sikre vesken i stedet.

4 klipp ut en sirkel av lett papp som ¼-tommers større i diameter enn din papirhåndkle rør. Bruk saks til å kutte ¼-tommers hakk i papp sirkel hele veien rundt.

5 slå et hull i sentrum av papp. Sett inn sirkelen i den andre enden av din kaleidoskop. Hakkene vil kaste opp og hjelpe sirkelen bo på plass på slutten av røret.

6 bruk din kaleidoskop ved å se gjennom hullet på slutten og holder røret opp mot lyset. Når du deaktiverer røret, stift brikkene flyttes, gjenspeiles lage ulike mønstre som du vil se på speilene inne i røret.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com