Middelalderske rettferdig klær ideer

12/25/2016 by admin

Middelalderske rettferdig klær ideer

Dressing i kostyme for en middelaldersk rettferdig er en morsom måte å bringe liv til fortiden. Det er flere forskjellige stiler av klær å velge mellom å representere ulike yrker og inntektsnivå i middelalderen. Velg en drakt som passer din stil og budsjett til å dele på moroa.

Knight

En ridder kostyme er et populært valg for en middelaldersk rettferdig. Et kostyme er en av de dyrere ideene på grunn av all metall nødvendig å fullføre utseendet. Bruk platen eller chainmail rustning. Mange middelalderske kostyme butikker selger rustning for kostymer. Du kan også bruke skinn rustning, eller for en drakt på en budsjett drakt, bare bære metall-farget stoff. Bruk solid bomull stoffer under panser og en tunika over chainmail. Bære et sverd og skjold.

Borgerlig mann

En borgerlig kostyme er enkel å sette sammen. Ha en renessanse skjorte med lange, dampet ermer. Par skjorte med tettsittende bukser og knehøye eller lår høye støvler. Bruke tykt skinn belte rundt midjen, og legge til lenge skinnhansker eller en skinn vest til antrekket. Hvis mulig, ha håret lang og flyter legge til effekten. Bære en renessanse lue å ligne en kjøpmann eller klut hette å ligne en bonde.

Borgerlig kvinne

Borgerlig kvinne kostyme ligner mennenes drakt, med noen få endringer. Kvinner ha lange skjørt som trail bakken. Tuck bølgende bluse i skjørt. Pakk en korsett stil belte under bysten linje eller rundt midje å lage en cinching effekt. Bruke en lav-kutt skjorte eller en skjorte med en høyere halsen for mer beskjedne passform. Ha håret lang og flyter, og ha solid, korte støvler. Legge til en krans av blomster eller en pen bånd i håret.

Prinsesse

Sette på en drakt av en prinsesse eller andre velstående kvinne er en morsom måte å kle seg en middelaldersk messe. Prinsesser kunne ha mye rikere stoffer og penere stiler av klær. Ha en underdress av en flytende stoff som passer løst, og sette på en farget overdress med en empire-midje. Overdress bør være laget av broderte tekstiler med gull eller sølv tråden. Bruk fløyel eller velour simulere rikdommen av en prinsesse eller rik kvinne. Bruk delikat tøfler i stedet for støvler.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com