Lurvet håndverk for Kids

07/17/2011 by admin

Lurvet håndverk for Kids

Hver fredag ved solnedgang, begynner jødiske feiringen av Lurvet. I dag feirer dagen etter når Gud hvilte. Denne familien-sentrert feiringen innebærer alle samler sammen for å tenne Lurvet lys, spise et brød som heter challah og drikking seremonielle vin. Det finnes en rekke Lurvet-tema håndverk for barn som du kan gjøre for å feire denne ukentlig hendelse.

Lysestaker

Hver sabbaten jødiske folk lett to lys og si en velsignelse å feire starten på kvelden. Kjøp to vanlig metall lysestaker og to vanlig hvit lys. La barna dekorere disse lysestaker med kjøpt pynt fra en hobbybutikk. Husk å bruke et lim som gi avskjed-pengeskap når din dekorasjoner vedlegges lysestaker. Plasser hvit lys i innehaverne og bruke disse på sabbaten tabellen. Nøye overvåke barnet hvis du tillater barnet å tenne lys.

Kiddush Cup

Jødene drikk seremonielle vin fra en spesiell vin glass kjent som en kiddush cup. For et lite barn, kan du erstatte denne vinen med druesaft så han er i stand til å delta i Sabbath feiringen og velsignelse. La barna dekorere sin egen kiddush cup bruke på fredag kveld. Kjøpe en plast vinglass på en fest butikk. Glitter lim eller klistremerker og la barnet dekorere sin "vin cup" for bruk på sabbaten.

Challah Cover

Challah har en spesiell cover når det sitter på bordet. Opprette din egen kid-laget challah dekke bruke på sabbaten tabellen. Ta noen lys-farget tøy serviett og bruke jern i overføringer til å plassere en jødisk bilde, for eksempel Star of David, på serviett. Du kan hjelpe barnet skrive ut disse bildene fra din computer benytter inkjet jern på overføringer. Følg instruksjonene for å overholde bildet til serviett, og bruke dette brød dekker hver fredag kveld.

Lurvet invitasjon Craft

Sabbaten er en tid for feiring og gir en mulighet til å invitere venner og familie over til huset middag. Spør barnet til å opprette invitasjoner til å invitere en gruppe av hennes venner Lurvet middag. Spore en seks spisse stjerne på sølv plakatkartong og kutte den. Bruk en blå maling til å skrive informasjon om jødiske stjernen om sabbaten middag. Ta av middag og du vil gjestene ta med noe til sabbaten feiring.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com