Hvordan jeg produserer interne & eksterne tråder for hånd med dør & kraner?

11/24/2015 by admin

Hvordan jeg produserer interne & eksterne tråder for hånd med dør & kraner?

En intern tråd - kalt en kvinnelig tråd - er tråden på innsiden av et hull, som en bolt skruer inn. Det opprettes med et trykk. En ekstern tråd - som den gjengede enden av en gassrør, kalles en mannlig tråd. Det opprettes en dør. Kraner er sylindrisk metal med en tråd på den ene enden som passer inn i pre-boret hull. Dør ser ut som en feit metall skive, med tråder rundt den sentrale hullet. Dette passer over slutten av et rør og vridd for å opprette pipe tråden.

Instruksjoner

1 bore hull til riktig dybde, med litt metall drill. Bruke samme diameter borekronen diameteren på trykk - for eksempel hvis hullet er 1/2-tommers diameter, bruke en 1/2-tommers diameter trykk. Rydde bort noen spon fra rundt hullet.

2 plasser kutte olje rundt kranens tråden. Deretter sette spissen på trykk i boret hullet, noe som gjør at kranen er 90 grader til hullet.

3 vri trykk-klokken 1/4-sving. Deretter vri det mot urviseren litt, for å fjerne alle spon. Vri den igjen med en annen 1/4-sving, før vri det mot urviseren fjerne mer spon. Fortsett på denne måten til kranen når slutten av boret hullet. Fjern kranen ved å vri det mot urviseren, og tørke bort alle spon/olje fra inngangen hullet.

1 stram røret i en metall vice. Pensel kutte olje rundt slutten av røret.

2 passer dør over røret slutten 90 grader til røret, og sakte ta klokken 1/2.

3 slå dø klokken 1/4 tur, fjerne spon. Deretter lage en annen klokken 1/2 omdreining, før du slår det mot klokken 1/4 tur, som før. Fortsett på denne måten til trådens lengden er litt kort av terningens tykkelse - med andre ord, stoppe threading like før nylig-kutt rør tråden begynner å dytte ut på slutten av terningen. Slå terningen klokken for å fjerne den fra datakanalen.

4 tørk eventuelle olje og spon fra rør tråden og fjerne røret fra vice.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com