Hvordan skriver jeg en Homecoming tale for kirken?

04/30/2014 by admin

Hvordan skriver jeg en Homecoming tale for kirken?

Når du forbereder homecoming tale, er det viktig å erkjenne innsatsen til alle som har bidratt på både små og store måter å lykkes av kirken. Også tro om hva kirken har betydd for deg når du skriver talen. For eksempel kan du snakke om hvordan statsråden counselled du når du gikk gjennom en vanskelig periode i livet og hvordan du nå gjør mye bedre på grunn av at rådgivning.

Instruksjoner

1 snakke om kirkens historie i talen. Hvis kirken var en stor plass i byen for sivile rettigheter ledere til å møte og planlegge protester og demonstrasjoner, nevne navn og resultatene av disse lederne sammen med noen kirkens medlemmer som hjalp dem under den tiden. Eller hvis kirkens ferien bibelskole var en av de få barneaktiviteter fellesskapet i tiår forbi, opplyse om dette i talen.

2 anerkjenne kirken pastor og familie. Nevne hvordan der har han hjulpet kirkens medlemmer vokse åndelig og måter som kirken har vært i stand til å utføre mer samfunnet oppsøkende på grunn av denne presten. For eksempel diskutere hvordan presten var ansvarlig for lobbyvirksomhet bystyret å bygge en ny rekreasjonssenter for barn å delta etter skolen.

3 diskutere minnene av kirken. Skrive om tiden da du frivillig med ungdom Institutt, for eksempel, og at du likte ledende ukentlig Bibelen studier med tenåringer i kirken i mange år. Også nevne at du nylig kjørte inn i noen av de tidligere tenåringer og at de nå er vellykket og lever respektable liv.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com