Hvordan myk grusen med en traktor

11/13/2015 by admin

Hvordan myk grusen med en traktor

Grus er en populær rydder materiale som et billig alternativ til asfalt. Grus brukes hovedsakelig for rydder landlige veier, innkjørsler og gangveier. I motsetning til asfalt, grus er utsatt for å utvikle dype jettegryter og skyttergravene skyldes både vær og fortsatte bruk. Når dette skjer, er det nødvendig å glatte din grusvei eller sti. Én måte å oppnå dette er ved hjelp av en grader dratt bak en traktor.

Instruksjoner

1 koble din grader til traktor. Kontroller at hengerfestet ditt er riktig å bruke for din grader, og at din grader er spent riktig for traktoren. Kontroller at traktoren er kraftig nok til å trekke din grader.

2 Juster grader's blad. Vanligvis har sorteringsmaskiner to blader som vil arbeide sammen for å eliminere høy kapasitet stund fylle ut jettegryter. Hvis din grus inneholder flere lag av spesielt hard-pakket grus, og deretter vurdere steepening vinkelen på din blader å tillate bruk av lavere lag med grus i leveling prosessen.

3 kjøre traktoren trekke sorterer over grus. Holde din går rett og bruk din grader på alle grus. Gjøre mange går. Ofte tar flere går til riktig nivå grus.

4 legge mer alvor å din veien hvis nødvendig. Ofte grus er vasket bort og blir hard-pakket med bruk. Når dette skjer, kan det være nødvendig å legge grus på veien eller veien til riktig nivå det. Legge til grus er ofte gjort rent kosmetisk årsaker som et lag av frisk grus kan forbedre utseendet på en grus vei. Kjøre traktoren og grader over frisk grus i rette linjer til nivå.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com