Rollen som en badminton dommer

12/10/2014 by admin

Ifølge Oxford Badminton Club nettstedet er en badminton dommer ansvarlig for en badminton kamp, retten og omegn. En badminton dommer er ansvarlig for lovene av badminton blir overholdt spillere, myndigheter og publikum involvert i en kamp.

Turnering

Britiske nord øst Badminton Association rapporterer fleste badminton kamper spilles med spillerne å være ansvarlig for å overholde reglene i spillet selv. Alle spillere som deltar i turneringer forventes å kjenne reglene i badminton og spille reglene. I turneringsspill er en dommer ofte brukt til å virke som en turnering flytter inn senere. Nord Øst Badminton rapporterer den viktigste rollen av en dommer er å sikre et trygt og rettferdig spill spilles, for å holde styr på poengene og erklære en vinner av kampen.

Lover

Oxford Badminton Club rapporter loven 17 av badminton se tjenestemenn involvert i spillet. Rollen som dommeren er beskrevet under lovene i badminton som offisielt for en kamp som rapporterer til dommeren, som er ansvarlig for hele turneringen. Viktigste ansvar dommeren er kall av lar feil og sikre lovene i spillet administreres gjennom en kamp. Dommeren er også ansvarlig for å gi en beslutning på et punkt av uenighet mellom spillerne i en kamp. Konflikter må løses før neste tjener i kampen og dersom en tvist oppstår på slutten av en kamp en tvist må løses før spillerne forlate retten.

Match plikter

Ifølge nettstedet Smallmex sport og Academy inkluderer plikter en dommer under kampen oppdatering spillere og tilskuere av score og fremdriften for en match. Dette oppnås ved dommeren ropte score mellom punktene. Dommeren er ansvarlig for å kalle en feil, når et poeng tildeles en motstander eller la, betydning poenget er spilles.

Tjenestemenn

En badminton oppmann kalles ofte ved for å tjene som en tjeneste i spill der de er ikke officiating som en dommer. Nord Øst Badminton foreningen forklarer at når en dommer mener en spiller har et ulovlig tjene tjenesten dommer kan kalles på domstol å overvåke mistenkelig tjener og kaller feil når tjener anses for å være ulovlig. Oxford Badminton klubben forklarer at når linjen dommer er unsighted det er ansvaret til dommeren å ta på seg ansvaret for linje dommeren og gi en beslutning av enten feil eller la hvis vedtak ikke kan gjøres.

Dommer

Badminton dommeren samarbeider tett med dommeren i en turnering å sikre lovene i spillet er opprettholdt. Oxford Badminton klubben rapporter en dommer kan se et problem i en kamp dommeren for en endelig beslutning hvis dommeren ikke kan ta en beslutning.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com