Workshop makt verktøyet lagring ideer

11/30/2010 by admin

Workshop makt verktøyet lagring ideer

Holde verkstedet organisert beviser utfordrende for mange på farten hjem repairmen eller byggherrer. For å redusere sannsynligheten for at din kjære verktøy blir skadet eller går tapt, kan du sette tid og krefter i å skape et organisatorisk system for disse bygningen forsyninger. Ved planlegging og vedlikehold av en angi organisasjonsstruktur på verkstedet, kan du gjøre spacet mer bidrar til å fungere.

Grunne skuffen brystet

Dype skuffer er ikke ideelt for lagring verktøy, grunne skuffer kan du legge verktøy ut lett og blindpassasjer dem effektivt. Kjøpe eller bygge en kiste med grunne skuffer for verktøyet lagring. Søk skuffer på en fot eller grunnere for å sikre at du ikke har bortkastet plass i din skuffer. For å hindre verktøy skade, linje i skuffer med filt eller annet slipende materiale.

Verktøyet kroken Pegboard

Lagre verktøy utilslørt ved å opprette en verktøyet kroken pegboard. For å opprette bord, henge et ark med pegboard trygt fra en vegg på din arbeidsplass. Kjøpe sterke kroker til å koble til pegboard, og plassere dem for å holde dine verktøy. Etter å ha istandsatt verktøy i mote du utformer, spore rundt med en svart permanent markør for å markere sin plass på verktøyet lagring veggen.

Bagged verktøyet kroker

Etter bagging verktøy før stuing dem, kan du forhindre mulige makt verktøyet skade. For å bruk denne organisatoriske systemet, kjøpe eller sy en liten bag for hvert verktøy. Plass en snor på toppen av hver pose med en solid nylon ledningen. Henge kroker over workroom veggen, og suspendere en pose fra hver av disse krokene. For å gjøre pose lagring metoden enda enklere, etiketten poser med navnet på verktøyene de inneholder slik at du lett kan finne hvert verktøy.

Cord Wrap Organizer

Unngå å måtte gre uregjerlig verktøyet kabler ved å kjøpe ledningen wraps. Kjøp wraps tiltenkt skjøteledninger eller julelys og sikre din verktøyet strømledninger rundt dem. Ved å pakke opp ledningene før stuing verktøy, du ikke bare gjøre det enklere å hindre ledningen floker, men du også opprette en arbeidsplass som vises bedre organisert.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com