Ideer for et tre stol-prosjekt

03/27/2012 by admin

Ideer for et tre stol-prosjekt

Hvis du har gamle, uferdige eller bare ubrukte tre stoler lagret i kjelleren eller loftet, er det tid å få disse stolene ut og gi dem en ansiktsløftning. Det er mange måter å legge til utseendet på ellers ubrukte stoler å gjøre dem attraktive og funksjonelle. Det er flere ulike dekor ideer å velge mellom, som involverer bruk av maling, sørgelig og ulike typer stoff. Du kan tilpasse tre stolen din egen personlige smak og rommet tone.

Forvitret

Begynn med en uferdig pinnestol. Sand det slik at overflaten er glatt uten rifter eller ujevnheter. Deretter male et base lag med blues, greener og coral farger å gi god definisjon til basen. Legg et tynt lag med oljebasert polyuretan over maling jobben i tilfeldige områder på veden. Dette vil holde dekkhårene laget stikker i disse områdene, slik at bare grunning å vise gjennom. Deretter male top coat med en lys beige. For ytterligere effekt, bruker du en sandblaster på stolen når lakken har tørket. Dette slites og chip av typer maling for å gi det ultimate slitt utseendet.

Håndmalte

For dette prosjektet må en pinnestol med en polstret sete. Midlertidig fjerne setet, og deretter rydde stolen grundig med tre renere. Bruk en hvit grunning (anbefales), farge valg av Akryl maling og avslutt med et strøk av polyuretan. I stedet for gratis-leverer design, kan du prøve å bruke sjablongene i ulike former og mønstre lage nøyaktige design og mønstre. Ta polstret sete og dekke det med en plysj, funky stoff og legge den tilbake på stolen. Legge til ekstra dekorasjon utseendet ved å binde på fuzzy, koordinerende garn, liming på rhinestones eller enda noen smakfulle, tung klistremerker.

Miljøvennlig

Kommer over en stol i ferd med å bli kastet i en søppelcontainer kan bare bety et spennende nytt møbel til hjemmebruk. Du kan anelse eller spiker brukket ben igjen, bytte vår skitne møbeltrekk for en nyere stoff, og sand ned og male ujevnheter eller overflater. Rehabilitering eldre stoler kan være en måte å ikke bare forbedre husholdning utseende, men bevare miljøet også ved resirkulering stolen for fornyet bruk.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com