Slik fargestoff i Under Side av din hår mørkt

05/27/2011 by admin

Slik fargestoff i Under Side av din hår mørkt

Farging undersiden av håret kan være en morsom og enkel måte å oppdatere utseende. Hvis du allerede har lyst hår, farging undersiden mørkere farger er et flott alternativ til høydepunkter eller prosjektavslutning. Du kan prøve en ekstrem tone eller en farge kun nyanser mørkere enn din egen. Uansett hva du velger, kan du være sikker på at du har en frisyre som gjør at du skiller seg ut når du er ferdig.

Instruksjoner

1 Velg en farge i samme familie som din gjeldende farge. Hvis fargene er helt forskjellige, kan stilen ende opp ser mer enn litt rart. Dette fungerer best med lignende farger. Hvis du er blond, for eksempel velge en lys brun eller auburn for undersiden.

2 del håret. Start fra spissen av ett øre og gjøre veien vannrett over baksiden av hodet i en rett linje til det andre øret. Sikre fremre delen av håret høy på toppen av håret, soit blandes ikke med nederst. Pakk den øverste delen av håret med en dusj cap for ekstra sikkerhet.

3 blanding fargestoff instruerte inkludert.

4 beskytte kroppen fra fargebad. Ha på plastikk hansker for å holde hendene rene og vikle et håndkle rundt halsen.

5 gjelde håret fargestoff. Starter i sentrum og arbeide utover. Prøv å unngå ører, nakke og ansikt, som fargestoff kan flekken huden i flere dager.

6 vente den anbefalte mengden tid la fargen bosette seg i.

7 skyll fargestoffet ut av den nedre delen av håret først for å unngå å blande fargestoff med din opprinnelige farge. Tilstand alle håret. Tørke og fiksere håret nylig farget normalt.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com