Hvordan lage en pan for gull spillet

04/25/2012 by admin

Hvordan lage en pan for gull spillet

Panorering for gull er et morsomt spill tilsvarer en pirat eller skatten jakte - themed partiet. Det er også en morsom aktivitet for lærere å bruke til å gå med en leksjon på California Gold Rush. Om du kaster en fest eller forbedre din leksjon, panorering for gull er bundet til å være noe vil barna huske i mange år fremover.

Instruksjoner

1 kontroller gull "nuggets." Utforme avisen på bakken eller en tabell. Spray småstein og klipper med gull spraymaling til å lage din gull nuggets. La nuggets lufttørke.

2 Opprett elva. Fylle bassenget eller bin med store mengder sand. Dumpe din gull nuggets i sanden, og begrave dem i ulike steder. Du kan bare kaste sand rundt med hendene, slag av like stirring sjokoladebiter i cookie dough. Du vil være sikker nuggets er spredt for å gjøre dem mer vanskelig å finne.

3 Legg til vannet. Hvis barn skal se etter nuggets i plaskebassenget eller bin, fylle den med nok vann til å dekke de sand pluss om 3 eller 4 inches. Hvis barna blir eldre, kan du bruke litt mer vann for mer av en utfordring.

4 hull i pai platene. Elevene bruker platene pie panorere for gull. Hullene vil tillate sand og vann å sile gjennom som barn er panorering for gull deres. Bruk saksen for å lage hull som er store nok for sand og vann til å passere gjennom men mindre enn størrelsen på din gull nuggets.

5 vise spillet for barna. Vise barna hvordan å panorere for gull. Bruker det pie platen, grave i sand og vann. Så løft plate ut av vannet og riste den litt slik at vann og sand kan passere gjennom hullene. Deretter observere det pie platen å se hva du har igjen. Du må flytte sand rundt med hendene litt, spesielt hvis din gull nuggets er små.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com