Jobb club ideer

12/03/2011 by admin

Jobb club ideer

Enten du er en college-eksamen, flytting, bytter karriere eller bare misfornøyd med din nåværende posisjon, finne at drømmejobben krever mer enn bare søker annonsert ledige stillinger. En arbeidssøker evne til å bo positivt og motivert saker like mye som noen CV og Søknadsbrev intervjuet, skriver Rachel Zupek på CNN Living. En jobb-klubb gir motivasjon og verdifulle ressurser.

Medlemmer

Folk er interessert i jobb klubber bør se for annonser i avisens karriere eller Hjelp ønskes seksjon. Hvis bare starte en jobb klubb, vil plassere en annonse øke medlemskap og tiltrekke folk utenfor nettverket etablert. Flere medlemmer i en jobb klubb, jo flere muligheter du må nettverk og forskjellige idédugnad. Randall S. Hansen, Ph.D., sier at bare 15 til 20 prosent av ledige stillinger er offentlig annonsert. Nettverk gjennom en jobb klubb kan hjelpe deg å nå usynlige arbeidsmarkedet.

Møter

En jobb klubb møter på biblioteket, restaurant, kafé eller samfunnshuset. Hold møter minst to ganger i måneden, om ikke hver uke, å sikre at medlemmene bo proaktiv og motivert i løpet av deres jobbsøking. Velge en club leder som kan veilede diskusjoner og holde møter produktiv og fokusert.

Igjen/Cover bokstaver

Club-medlemmer kan utveksle ideer på å skrive en vinnende CV og Søknadsbrev, ta opp problemer som format, grammatikk, innhold og vanlige feil. I en workshop-økt, kan medlemmer kritikk utkast og gi hverandre tips for forbedring, diskutere som gjenopptar og brev synes de mest effektive og hvorfor.

Intervjuer

Ifølge 2006 en artikkel i "Psykologisk vitenskap", eksperimenter av Princeton psykologer Janine Willis og Alexander Todorov viser at det tar så lite som en tidel av et sekund å danne seg en mening om noen under et førsteinntrykk. Du kan gjenskape intervjuprosessen ved å ha medlemmer intervju hverandre. Denne rollespill strategi vil hjelpe unngå intervjuspørsmål, hva du kan forvente og hva du skal ha for å gi et profesjonelt inntrykk.

Gjesteforelesere

Råd fra en autoritet som arbeider i sysselsetting eller personale kan legge en ny dimensjon til jobb klubbens kunnskapsbase. Se for høyttalere på en lokal skole eller voksenopplæring sentrum, eller finne et human resources leder å snakke på et møte. Medlemmer kan få innsikt rett fra kilden og kanskje til og med lære noen insider tips. For eksempel "Good Morning America" arbeidsplassen bidragsyter Tory Johnson, som grunnla kvinner for utleie, gir taler om jobben klubber og inspirerer folk over hele landet.

Karriere messer

Ta din jobb klubb til en karriere fair i området, for eksempel en hendelse vert en høgskoler eller universitet. Medlemmene bør opprette en plan og sette realistiske mål å oppnå på messen. For eksempel kan de prøve å få 15 nye kontakter eller distribuere 20 fortsetter den dagen. Gå som et team og støtte hverandre ved å utnytte muligheten til å møte direkte med representanter for selskaper, hånd ut igjen og nettverk.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com