Hvor å finne store kvinners ringer?

03/07/2010 by admin

Hvor å finne store kvinners ringer?

Om store ringene er litt vanskeligere å finne enn andre smykker, er det faktisk en rekke steder du kan kjøpe dem. En bonus av en pluss-størrelse ring er valg av fet, beautiful stiler tilgjengelig. Du kan trekke av lyse og originale stiler at fleste med mindre hender ikke kan, så dra nytte av dette faktum og kjøpe en rekke morsomme smykker til aksenten alle antrekk.

Før du kjøper

Det første trinnet i å kjøpe en større kvinners ringen er å vite hvilken størrelse du bærer. Med mindre du har vært profesjonelt målt, vet ikke de fleste kvinner ring størrelse. Og selv om du ble målt i siste, størrelsen på ringen kan ha endret gjennom årene, så det er viktig å måle før du kjøper. BlueNile.com tilbyr en gratis utskrivbar ring sizer. Dette nettstedet vil gi deg instruksjoner om hvordan å skrive ut og bruke størrelse. De også sender deg en gratis plast sizer hvis du føler deg mer komfortabel med den slags verktøy. Når du måler fingeren, vær sikker å måle nøyaktig fingeren der du vil ha ringen, siden fingrene vil være en annen størrelse.

Mote ringer

Det finnes en rekke online-forhandlere som selger store smykker. Hvis du er interessert i mote ringer, besøk Shavonne.com for en rekke lavt priset pluss størrelse CZ og sterling sølv ringer. ClassicPlusSizeJewelry.com selger også sterling sølv ringer med et stort utvalg av steinsettinger som topaz, peridot, ametyst, garnet og mer. Emitations selger mote ringer i størrelser 3 til 13, og har mange trendy, lavt priset ringer. Roamans.com er en annen online forhandler som selger kostyme og CZ pluss størrelse ringer. PalmBeachJewelry.com selger en rekke farget og vanlig CZ ringer i sterling silver. Torrid selger en rekke fabelaktig fashion ringer for enhver smak, både online og i butikken. Ulemper med shopping i en butikk for en pluss størrelse ring er mindre utvalget, men en bonus er at du kan prøve ringen på og se hvordan det ser faktisk på hånden.

Fine smykker

Hvis du søker etter en sertifisert diamant, gemstone, gull eller platina ring, er det også flere alternativer tilgjengelig. BlueNile.com vil Egendefinert rekkefølge store ringer. Alt du trenger å gjøre er å ringe deres kundeservice på 800-242-2728 for å snakke med en kundestøtterepresentant. Mest frakoblet forhandlere vil gjøre dette for deg også. Butikker som Jared Galleria smykker og Kay Gullsmedforbund vil deres spesielle bestillinger avdeling og jobber direkte med en leverandør å finne stilen og størrelsen på ringen du trenger.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com