Hvordan kan jeg fjerne brutt skruen avsug?

07/30/2010 by admin

Hvordan kan jeg fjerne brutt skruen avsug?

Skruene er utformet for enkelt installeres og fjernet. Men de kan bli sittende fast i en rekke grunner. Korrosjon er en av de største syndebukkene som forårsaker en skrue å bli sittende fast. Det er også flere metoder for å fjerne fast skruene. Gjennomtrengende oljer, vibrasjoner og endringer i varme beskriver noen fast skruen fjerning teknikker. En annen metode er å bruke en bolt extractor, som skruer inn i lås. Bolt extractor er koblet slik at stramme det vil Løsne skruen det er koblet til. Men hva skjer når den ekstra-herdet bolt extractor bryter?

Instruksjoner

1 sveis et stykke lager metall på ødelagte extractor bit. Bruke lager store nok til å gi deg nok innflytelse til å slå brutt litt ut av Lås det er fast i.

2 drypp litt salpetersyre på ødelagte extractor bit. Salpetersyre løses kantene av det ekstra bit. Den mindre bit kan være enklere å lirke ut av lås. Men være svært nøyaktig. Salpetersyre kan skade andre metaller, som fester og metallplater

3 kuttet litt ut med en plasma cutter. Plasma Kniven bruker overopphetet plasma for å kutte metaller. Hvis du har din egen bærbare plasma kutter kan du prøve dette på stedet. Du kan også ta komponenten med brukket extractor bit til en maskin butikk med en plasma cutter og har sine kvalifiserte teknikere kuttet ut extractor litt.

4 nedbryte bolten med en elektrisk utladning maskin (EDM). Du kan få komponenten til en maskin butikk som har en EDM. EDM gjelder en elektrisk strøm nettopp på ødelagte extractor redusere det støv.

5 tar del i spørsmålet til en maskin butikk med et trykk disintegrator. Dette fungerer på samme prinsipper som en EDM kalles også et metall disintegrator eller gnist eroder.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com