Håndverk gjøre i vinduskarmer

04/12/2014 by admin

Håndverk gjøre i vinduskarmer

Med litt kreativitet, kan du gjenbruke en gammel vindusrammen til noe vakkert å pryde ditt hjem. Finne gamle rammer på verftet salg, loppemarked og antikvitetsbutikker. Ikke gi vinduet for håpløst hvis noen glass ruter mangler. Mange jernvareforretninger kan kutte nye glass etter behov.

Oppslagstavler

Re-formål en vindusramme uten glass i en funksjonell oppslagstavle. Hvis vinduet bare har én eller to ruter, knytte kork eller tavla på baksiden av rammen. For en mer variert titt på kjøkkenet, bruke kylling wire og små klemmer for å holde Oppskriftskort, merknader eller andre viktige papirer. For en ramme med flere ruter, variere i cork og tavler litt sjakkbrett.

Bilde eller kunst ramme

Legge til bilder og kuttet glass å passe rutene. Finne eller lage kunstverk som samsvarer med rommets innredning og angitt i ruter. Henge det foto rammen i inngangen eller nær en dør og fest store kroker nederst for en funksjonell sted å henge jakker og luer. Henge den tomme rammen på veggen og sjablongen på veggen for å lage dekorative kunst.

Ramme tabeller

Stort vindusrammer som har fortsatt glasset kan gjøre fantastiske rustikke tabeller. Bruke noen gamle trim i lister. Fest fire bein etter høyden tabellen må være. Kortere windows kan bli avslutter tabeller og lengre de kan bli kaffe eller portrom tabeller. La weathered maling som er og dekk med en klar lakk å beskytte mot mulige bly maling.

Bad Decor

Sette et speil bak rammen, legge til tre eller fire store kroker nederst og henge på badet som en klær eller håndkle holderen. Du kan la rammen er eller male det etter fargene på rommet. Knytte en liten hylle langs ruten midterste eller laveste vise ganske flasker eller glass.

Kjøkken potten Rack

Henge en ramme fra taket med sterke kroker og kjede. En ramme uten glasset er lettere og kan fungere bedre enn en som fortsatt har glasset intakt. Du kan stifte hønsenetting bak slik at kurver eller potten lokk settes sikkert på toppen. Knytte flere store kroker langs sidene og i hjørnene til å henge potter. Male rammen eller la den i sin naturlige tilstand. Hvis maling er flasser av, sjøsprøyt eller maling med lakk å forsegle tre.


Relaterte artikler

© 2018 - sternwheels.com| Contact us: webmaster# sternwheels.com